cnm ılk renk kızıldan koyu kestane ye dönüp aralara balyaj attırmıştımCanım ilk renginin adı ne?
Bende ondan istiyorum kendi saç rengim öyle
Eski rengine çeviremedim bir türlü :sinifsinif:
yok cnm kendım boyadım altın sarısına=)8 numara gercekten harika olmuş bayıldım :) orielle mi elde ettiler bu rengi fisfisfis
cnm bırı düz sarı boya,biri altın sarısı6 7 8 süper çok hoş ve çok tatlı 6 ve 8 numaradaki boyanın adı ne canım hangi ton bu bende boyatmayı düşünüyorum ama karar veremedim
ben tarcın bakırla düz sarıyı karıştırıp boyamıştım cnm7 olu resim için ne almalıyım saçımda röfle var8nolu resim içinde aynı soryu sormak istiyorum2 tüp aynısından mı yoksadiğeri faklı mı olacak anlatabildimmi?teşekkürederimopuyorumnanaktan
valla cnm bılmıomki napsam aklımdan gecıo ama iyi mi oolur kötümü olur bılmıom hiç öyle bi rengede rastlamadımki fıkrım olsun.şimdi röfle setındenkalma(eşime balyaj atmıştım)8 numara gerçekten çok hoş..sanki böyle moda dergisinden filan fırlamışsın gibi.
ayrıca saç uçlarını açık platin yaptırırsan saç kırıklarını ortaya daha çok çıkarmaz mı? Kullanışlı olur mu ki yani? zemuszemus
7 numara qibi boyamak istiyorum saçLarımıı süperrr =)
6.numara çok hoş hangi marka boya kulandın
canım benm saçlarım baya bi açık renk sence senn altın sarısını boyasam nası olur sence?
6 ve 8 süper cnm kuafördemi yapıosun sen mi boyuyorsun