- Konu Sahibi oslemdenis
Canım senin saçlarının açık renk olmasının nedeni oksidanı fazla kullanman mı acaba.Benimki senin saçlara göre koyu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence uclardna basla boyamaya dıplerı en son boya dıpler dedıgın gıbı turuncu olurkızlar palette altın karamel boyayanlar varsa dipten mi başladınız boyamaya çünki dipler çok açık turuncu gibi olur die korkuorum ya saçlarımın uçları da ballköpüğüne boyamıştım en son
cok sevındım canım ya, bu kadar ıcıner sınmesı benıde cok mutlu ettı:)Ayşecim saçlarım yıkandıkça açılıyor ve muhteşem bir karamel oldu.Çoook mutluyum.
kızlar ben esmerim saçlarımı karamele boyatmak istiyorum acaba yakışırmı kaşlarım siyah kötü durmazz dimi yardımlarınızı bekliyorum..
Bence karamel esmerlere daha çok yakışır.Çağla Şikelin saçları bir ara bakır karameldi ve ona çok yakışıyordu.
Ben boyamı ve tonunu buldum.Uzun süre bunu kullanacağım kesin.Çünkü aktıkça güzelleşen boya görmemiştim şimdiye kadar.Üstelik saçlarımı parlattı.