• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamel saç isteyenlere:)) (resimli)

frezya_05

☆ηαтυяα&#846
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
672
9
46
Tekirdağ
saçımı loreal castıng boya ile boyadım tutmaz derken kutudakinin aynısı oldu gerçekden forumda boyanın kullanışsız olduğunu yazanlar olmuş ama ben çok memnun kaldım akmasıda olmuyor saçıda koyultmuyor gün ışığında aynen su renk gibi duruyor

Eklentiler

• $ALIM0181.jpg
    $ALIM0181.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
çok güzel olmuş güle güle kullan .. boyamadan önceki rengin neydi bide hangi rengi yani numarasıyla yazarmısın

çok güzel olmuş güle güle kullan .. boyamadan önceki rengin neydi bide hangi rengi yani numarasıyla yazarmısın

canım çok teşekkür ederim boyamadan önceki rengimi bilmiyorum sarı gölgeli saçlarımı kuaförde boyattım bakır kahve gibi bişeydi forumda konum var buda linki saçım bu renklerdeydi

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...yorum-tavsiyelerinizi-bekliyorum-resimli.html

şimdi üstüne castıng çikolata karamel boyadım saçlarımı yumuşacık yapdı öyle denildiği gibi akmıyoda akan havluyu elimle duruladım boya lekesi filanda kalmadı çok hoşuma gitti amonyaksız olması büyük avanyaj beyazı çok olmayanlara tavsiye ederim bende beyaz yok o yüzden bi deniyim dedim ve memnun kaldım

saç renginizi çokk beğendim güle güle kullanın castıng boya ile böyle güzel tutcağını sanmazdım bende ama sizin saçınızda çok güzel bir ton olmuş üstelik amanyoksız olması aslında çok daha iyi yıpratmıyor dimi saçı yumuşacık oldu demişsiniz bende resmi gördükden deneyebilirim tam isdediğim renk bu konuyu takipde olacağım

saç renginizi çokk beğendim güle güle kullanın castıng boya ile böyle güzel tutcağını sanmazdım bende ama sizin saçınızda çok güzel bir ton olmuş üstelik amanyoksız olması aslında çok daha iyi yıpratmıyor dimi saçı yumuşacık oldu demişsiniz bende resmi gördükden deneyebilirim tam isdediğim renk bu konuyu takipde olacağım

çok teşekkür ederim ben memnun kaldım evet saçıda yıpratmıyor zaten bu yüzdende çok tercih ediliyor sanırım ama herkesde aynı etkiyi gösdermeyebilir benim saçımın her renge hemen girebilen bir yapısı varmış kuaförüm demişdi inatçı saçlarda bu boya tutmayabilir denemeden anlayamayız

ben bişey sormak isdiyorum şimdi benim saçımda palette altın parıltılı kakao var fazla olmadı boyayalı acaba sizin boyanızdan alsam boyasam tutarmı rengi çok beğendim ama saçınız gün ışığında daha açık renk sanırım ama benim gün ışığında sizin karanlıkdaki çekiminizden daha koyu bu castıng boyaların saç açma özelliği varmı hiç tutmazsa boşuna boyamış olurum şimdiden teşekkürler

ben bişey sormak isdiyorum şimdi benim saçımda palette altın parıltılı kakao var fazla olmadı boyayalı acaba sizin boyanızdan alsam boyasam tutarmı rengi çok beğendim ama saçınız gün ışığında daha açık renk sanırım ama benim gün ışığında sizin karanlıkdaki çekiminizden daha koyu bu castıng boyaların saç açma özelliği varmı hiç tutmazsa boşuna boyamış olurum şimdiden teşekkürler

saçınız koyuysa bilemicem ama castıng boyanın 1 ton açma ve 1 ton koyultmada etkili olduğunu biliyorum bence bi deneyin sonuçda kaybınız olmaz benim kullandığımın 1 açık tonunu alırsanız belki daha etkili olur arasdırın genede dipleriniz çıkdıysa 2 renk olma ihtimali olabilir ona göre boyayı uygulayın

saçınız koyuysa bilemicem ama castıng boyanın 1 ton açma ve 1 ton koyultmada etkili olduğunu biliyorum bence bi deneyin sonuçda kaybınız olmaz benim kullandığımın 1 açık tonunu alırsanız belki daha etkili olur arasdırın genede dipleriniz çıkdıysa 2 renk olma ihtimali olabilir ona göre boyayı uygulayın

$HCo1_11.jpg

aldım bugün bu boyayı sizinki 630 bana bi açık renk 645 bunu önerdiler boyayınca sonuçları yazarım

castıng 645 e boyadım turunculaşdı biraz sanki acaba yıkadıkça akarmı bilemedim koyu mat tonlardayken ışıl ışıl bakırımsı bir renk oldu valla iyi cesaret etmişim keşke 630 boyasaydım daha iyi olcakdı sanırım ama kutudakinin aynısı oldu isdesek olmaz valla demekki castıng boya ile kutu üstündekinin aynısını tutturmak mümkün

araşdrıken buldum nevacolor boya bu en azından bu renk tutarmı acaba hazır saçımın rengi açılmışken bende bir sürü renk var forumda bu sayfaya takıldım renginiz tam isdediğim bir renk ama tutturamıyorum bu nasıl 6.35 çikolata karamel nevacolor
ama tüp boyası numarası $Nevacolor-Tup-Sac-Boyasi-6-35-Cikolata-Karamel__37887615_0.jpg

Back