- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
Herkezin karamel tonu farklı aslında...ben sarıyla kumral arası karamel seviyorum...
pipirikli saçın çok hoş...öndeki sarı tonunada bayıldımboshayallersmile
buradaki renkte güzelmiş ama çok açık bana göre ,biraz daha koyusunu nasıl elde edebilirim acaba
kızlar ablam altın sarısıyla karamel rengini yarı yarıya karıştırıyr. içinda sarı yansımaları olan güzel bir karamel tonu ortaya çıkıyr. haberiniz olsun
canım boyanın tarıfını ve ıvolayı nereden bulabılecegımızı acıklamanı beklıyorum ve kızlar karamel le ılgılı nette bıseyelr buldum ıvola boya kullanan bır kuafor yazmız eğer saç 5 numara tonalrındaysa 8.8 ın ıcıne %20 ve &30 u eşit mıktarda karıstırarak kullanıyormus eger sac 6,7 tonlarındaysa 7.8 numaralı boyaya %20 volum ekleyıp boyuyorlarmısKoyu istiyorsanızz benim şu rengimi beğendiyseniz tarif edebilirim..
Bu ivola karamel.. Eğer daha açık istiyorsanız açık karameli deneyebilirsiniz.. Ama boyada zemin de çok önemlidir.. Benim zemin koyuydu, koyudan böyle oldu :)
Koyu istiyorsanızz benim şu rengimi beğendiyseniz tarif edebilirim..
Bu ivola karamel.. Eğer daha açık istiyorsanız açık karameli deneyebilirsiniz.. Ama boyada zemin de çok önemlidir.. Benim zemin koyuydu, koyudan böyle oldu :)
canlarım karamel ( açık veya koyu karamel) kullananlar yardımcı olabılır mı? açık karamel özellikle nasıl kumralın üstüne nasıl olur saçım koyu değil çikolata kahvenin üstüne açık kumrala boyuyorum ben karamel istiyorum canlı bir renk istiyorum kızıl gibi değil ama,volia nın açık karamelini bilen var mı 7.8 nasıl acaba ya da önerebileceğiniz karamel rengi var mı ?
arkadaşlar ben bu iki rengi karıştırıp boyadım zeminim açık karamel yani koyu sarı gibiydi belki bir ton kırdı. fakat bazı arkadaşlar bu renkte bakır -turunculuk yada kızıllık olup olmadığını merak ediyorlardı merak edenlere söyliyeyim bildiğiniz koyu sarı oluyor zeminde önemli tabi
Koyu istiyorsanızz benim şu rengimi beğendiyseniz tarif edebilirim..
ben alixin 8.8 açık karameline boyadım.ama resim ekleyemiyorum.merak edenler varsa profil sayfamdaki resmime bakabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?