• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamel rengi uğruna

hehhehe aynı ben bende siyahtan güzelceee dönüp açık kumral yapcaktım saçlarımı, gittim açık kumral aldım çünkü sadece uçlarında siyah vardı, sonra boyadım kafam 4 renk oldu, inatlaştım, ertesi gün iki kutu daha ve 9 luk peorksitle açık kumaral boyadım açık olan yerler biraz daha açıldı diğer yerler sabit.

ertesi gün sadece uçları bi daha boyadım. fayda yok baktım açamıyorum, evde koyu karamel boya varmış onu boyadım komple, güzelde olmuştu:D sonra sıkıldım açık kestane akaju doreye boyadım hiç yakışmadı hanım abla gibi oldum, sora sıcak çikolataya boyadım bişi farketmedi rengi, şimdi kafamda koyu karamel var az önce boyadım. en sevdiğim o olmuştu.
bunların hepsini 2 ay içinde yaptım:D

saçlarım mı, gayet iyi durumdalar:D görenler maşallah diyo. çok da sallamam açıkçası. uçlarından aldırmaya bile kuaföre gitmem kendim jiletle inceltiyorum.

hehhehe aynı ben bende siyahtan güzelceee dönüp açık kumral yapcaktım saçlarımı, gittim açık kumral aldım çünkü sadece uçlarında siyah vardı, sonra boyadım kafam 4 renk oldu, inatlaştım, ertesi gün iki kutu daha ve 9 luk peorksitle açık kumaral boyadım açık olan yerler biraz daha açıldı diğer yerler sabit.

ertesi gün sadece uçları bi daha boyadım. fayda yok baktım açamıyorum, evde koyu karamel boya varmış onu boyadım komple, güzelde olmuştu:D sonra sıkıldım açık kestane akaju doreye boyadım hiç yakışmadı hanım abla gibi oldum, sora sıcak çikolataya boyadım bişi farketmedi rengi, şimdi kafamda koyu karamel var az önce boyadım. en sevdiğim o olmuştu.
bunların hepsini 2 ay içinde yaptım:D

saçlarım mı, gayet iyi durumdalar:D görenler maşallah diyo. çok da sallamam açıkçası. uçlarından aldırmaya bile kuaföre gitmem kendim jiletle inceltiyorum.

ayy inanmıyorum...benim gibi bir manyak daha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

ee saçların ne durumda diyecem ama yazmışsın iyi durumda diye valla beni mahveden röfle seti oldu yaktı ....şimdi kısacık kestirdim işte mafoldumben mafoldumben

sıra geldi uzatmaya sil baştan :1shok::1shok::1shok::1shok:

azmine hayran kaldım yeminle.deneyimin beni üzdü ama.bendede mavi siyah var saçımda.boyatalı 5 ay olmuştur.renkten pek eser kalmadı ama bende aktı diye seviniyodum.demekki akmıyolar kalıyolar saçta.saç uzayana kadar keserekmi gidecek bu mavi siyahlar?

azmine hayran kaldım yeminle.deneyimin beni üzdü ama.bendede mavi siyah var saçımda.boyatalı 5 ay olmuştur.renkten pek eser kalmadı ama bende aktı diye seviniyodum.demekki akmıyolar kalıyolar saçta.saç uzayana kadar keserekmi gidecek bu mavi siyahlar?

evet canım mavi siyah hiçç akmıyor ben mavi siyaha boyayalı bugün tam bir yılı doldurdu düşün artık bir yıl geçmesine rağmen kurtulamadım...
neyseki artık kökten kurtuldum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sayesinde kısacık oldu saçlarım mafoldumben:1shok::1shok::1shok:

:kedi: üzüldüm cnm ya durumuna ama saç bu çıkar yani kökü sende off bende karamel çok ama çok istiyorum ve şuan saçımda gizemli kahve var acaba karamel rengini şu şekilde elde edebilirmiyim? rangini açmadan kolestonun kumtaşı kızılıyla? olurmu sizce kızlar ne dersiniz ya dipleri açık uçları koyu olursa naparım bilemiyorum offf ne zor işmiş ya acaba ilk önce röfle setiyle aralarını açıp öyle mi boyasam sizce????

:kedi: üzüldüm cnm ya durumuna ama saç bu çıkar yani kökü sende off bende karamel çok ama çok istiyorum ve şuan saçımda gizemli kahve var acaba karamel rengini şu şekilde elde edebilirmiyim? rangini açmadan kolestonun kumtaşı kızılıyla? olurmu sizce kızlar ne dersiniz ya dipleri açık uçları koyu olursa naparım bilemiyorum offf ne zor işmiş ya acaba ilk önce röfle setiyle aralarını açıp öyle mi boyasam sizce????

sakın röfleye güvenme bu iş için ne geldiyse başıma onun yüzünden geldi zaten kısacık kestirmiştim ....şimdi denizdi havuzdu derken mahvoldular o röfle yüzünden mafoldumbenmafoldumben

ayy gecmıs olsun cnm kuaforler beter etmıs sımdı kuafore gıt desem ılgınc bır onerı olacak ama ıyı bır yere gıt onerıde bulunsunlar sana

buna benzer bi tabloyu da ben yaşadım iki ayda tam 4 kere saç boyamıştım ki saç boyasından korkan biri olarak.. insan istediği rengi elde edinceye kadar inatlaşıyor... ama hala istediğim rengi bulamadım ben de 2 gün önce palettenin kumralına boyadım turuncuya kaçan saçlarımı ama şuan ii gibi bakalım....
kısacası seni anlıyorum

Ben yeni okudum bu boya faciasını kafamçokkarıştı istediğin renge kavuşmanın hiç bi yolu yokmu ki :uhm: o kadara ugraşmışsın mavi siyahtan kurtulmak için keşke kurtulabilseydin Çok üzgünüm çoook

tekrar mavi siyah düsünme orenkten kurtulmak icin denemedigin sey kalmamıs biranönce ii bir kuaföre gitmelisin

Canımne oldu senin saçların :uhm:

mavi siyahtan kurtulmak için denemediğim kalmadı berbat oldu mafoldumben en son ya 3 numaraya kestirecektim yada siyaha boyayacaktım ...normal siyah yaptım aktı gitti rengi güneşten yanmış gibi tuhaf oldu şimdi de mavi siyah malesef ki artık ölene kadar mavi siyah kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tekrar mavi siyah düsünme orenkten kurtulmak icin denemedigin sey kalmamıs biranönce ii bir kuaföre gitmelisin
gittim canım kuaför bana sadece çok ama çok kısa kestirmem gerektiğini söyledi çünkü siyahtan başka renk kaldırmazdı siyah yaptım sktı gitti mavi siyaha döndüm mecbur ne yazıkki :1shok::1shok::1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-

Back