ilk boyaya bununla başlamıştım uçlara krepe balyaj yaptırmıştım tekrar yapmayı düşünüyorum ama renk olarak yine bu renk mi yapsam yoksa farklı bi ton mu denesem bilemedim fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)
resimlerine baktım canım güzel olmuş beğendim benimde aka aka seninkine yakın bi renk oldu. artık boyatmayacam diyordum ama yine şeytan dürtüyo beni boyat die bu defa komple boyatmayacam krepe balyaj yapmayı düşünüyorum bakalım bu defa nasıl olacak :))
Eki Görüntüle 430260
ilk boyaya bununla başlamıştım uçlara krepe balyaj yaptırmıştım tekrar yapmayı düşünüyorum ama renk olarak yine bu renk mi yapsam yoksa farklı bi ton mu denesem bilemedim fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)
hiç sorma canım ya bir kere o hatayı yaptım oda çok açık değildi ona rağmen ruh gibi olmuştum vallaha bir daha tövbe açık renk kullanmayacam olan saça oluyo :) en iyisi koyu renkler bi kaç güne kadar gidip balyaj attıracam tatlım fotolarıda atarım yapar yapmaz :)) benim bi arkadaşım saçları açık kumraldı tabi doğal rengi zaten uçlara balyaj atmıştı çok güzel olmuştu ivana sertin saçlarına benziyo sende yaparsan şayet yakışacağını düşünüyorum tatlım :))
aslında sadece ışıltı katsın istiyorum ama kuaföre gidince kafam karışıyo bi bakmışsın röfle yapmışım şaka canım tabi de kuaförüme güveniyorum saçlarımı onun ellerine teslim edecem sonucu gösteririm burda :))
hmmm güzel, ben beğendm güle güle kullan... ben de balyajlıydm bi aralar çok özledm ya açık saçı belki yazdan sonra yaptırırım gene çnkü çok açılıyo yazn yaa havuz deniz sapsarı oluyorum resmen bide yanınca kötü duruyo.
hmmm güzel, ben beğendm güle güle kullan... ben de balyajlıydm bi aralar çok özledm ya açık saçı belki yazdan sonra yaptırırım gene çnkü çok açılıyo yazn yaa havuz deniz sapsarı oluyorum resmen bide yanınca kötü duruyo.