Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende açık kumral yapıp balyaj istiyorum aralara kuzum aynı senin gibi:) Açık saça alışmak zor ya zombi gibiyimresimlerine baktım canım güzel olmuş beğendim benimde aka aka seninkine yakın bi renk oldu. artık boyatmayacam diyordum ama yine şeytan dürtüyo beni boyat die bu defa komple boyatmayacam krepe balyaj yapmayı düşünüyorum bakalım bu defa nasıl olacak :))
Eki Görüntüle 430260 ilk boyaya bununla başlamıştım uçlara krepe balyaj yaptırmıştım tekrar yapmayı düşünüyorum ama renk olarak yine bu renk mi yapsam yoksa farklı bi ton mu denesem bilemedim fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)
Bende açık kumral yapıp balyaj istiyorum aralara kuzum aynı senin gibi:) Açık saça alışmak zor ya zombi gibiyim
Sık balyajlarda hoş olabilir sende.Zaten güneş, deniz havuzdu derken bu renk yaptırsan bile açılır canım:)
hmmm güzel, ben beğendm güle güle kullan... ben de balyajlıydm bi aralar çok özledm ya açık saçı belki yazdan sonra yaptırırım gene çnkü çok açılıyo yazn yaa havuz deniz sapsarı oluyorum resmen bide yanınca kötü duruyo.
Eki Görüntüle 434993 Eki Görüntüle 434994 Eki Görüntüle 434995 Eki Görüntüle 434997 ve işte sonuç nasıl olmuş kızlar :)
teşekkür ederim tatlım aralardaki sarıları cilayla koyultsam mı karar veremedim :44:Bence cok iyi olmus