teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.. daha önce kumral alıp boyadım evde ama hiçbi fark olmadı yorum bekledim kızlardan kimsecikler öneride bulunmayaınca bende kendimi kuaförde bulu verdim koyu küllü kumrala boyadım küllülük turunculuğu alır dedi kuaförüm ilk boyadığımda çok güzel olmuştu koyu olmuş doğal rengime çok yakın bi ton elde ettik ama 3 yıkama sonrasında yine kızıllıklar çıktı ortaya deli olacam offf offfbnce saç rengin gayet gzl cnm ... ayrıca çok kolay kumrala dönüş yapabileceğin tonda.... kendinmi boyamak istiyosun
cnm üzme kendini bi sonraki boyamada daha iyi oturur renk...
7.1 küllü kumral işini görür bence...ilkin biraz koyu gibi gelebilir 7 numara ama sonra akar. küllü dememin nedeni karameli yani bakırlığı küllüyle nötrleştirmek için. böylece doğal bir ton çıkar ortaya...
bende öle yaptım canım koyu kumral oldu ilkin içinde küllülük olmasına rağmen çokta güzel oldu doğal rengime çok yakın bi renk elde ettik ama 3 yıkama sonrasında yine aktı hala o turunculuklar var gün ışığında daha belirgin off ya valla deli olacam boyata boyata bi hal oldum
işte canım akıyor boya. küllü renkler nedense uzun ömürlü değil...o nedenle ne kadar koyu olursa renk o kadar iyi kalıcı olur. turunculuk nasıl birşeydir ya, resmen mıhlanıyor saça...
çok doğal çok bakımlı duruyor saçların.
bence gayet güzel olmuş ve turunculuk yok hiç
bende öle yaptım canım koyu kumral oldu ilkin içinde küllülük olmasına rağmen çokta güzel oldu doğal rengime çok yakın bi renk elde ettik ama 3 yıkama sonrasında yine aktı hala o turunculuklar var gün ışığında daha belirgin off ya valla deli olacam boyata boyata bi hal oldum
Aynısını yaşamıştım canım;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/522127-kandirikci-sac-rengim-resimli.html böyle olmuştu aka aka.Ama bende boyadım saçlarımı turunculuğu yok etmek için.Ama ben açtım rengi koyultmadım daha fazla.Senin de çok hoş olmuşşş.Aman bakımları ihmal etmeyelim.
direk kumrala boya ben öyle yaptım ve kapadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?