• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel Olan Saçlarımı Kumral Yapmak İstiyorum ama nasıl (resimli)

emelural

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
157
1
66
Gümüşhane
Saçlarımın YENİ halide son sayfada kızlar :)

Eklentiler

• $Fotoğraf1135.jpg
    $Fotoğraf1135.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 928
Son düzenleme:
bnce saç rengin gayet gzl cnm ... ayrıca çok kolay kumrala dönüş yapabileceğin tonda.... kendinmi boyamak istiyosun
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.. daha önce kumral alıp boyadım evde ama hiçbi fark olmadı yorum bekledim kızlardan kimsecikler öneride bulunmayaınca bende kendimi kuaförde bulu verdim koyu küllü kumrala boyadım küllülük turunculuğu alır dedi kuaförüm ilk boyadığımda çok güzel olmuştu koyu olmuş doğal rengime çok yakın bi ton elde ettik ama 3 yıkama sonrasında yine kızıllıklar çıktı ortaya deli olacam offf offf :14:

7.1 küllü kumral işini görür bence...ilkin biraz koyu gibi gelebilir 7 numara ama sonra akar. küllü dememin nedeni karameli yani bakırlığı küllüyle nötrleştirmek için. böylece doğal bir ton çıkar ortaya...

7.1 küllü kumral işini görür bence...ilkin biraz koyu gibi gelebilir 7 numara ama sonra akar. küllü dememin nedeni karameli yani bakırlığı küllüyle nötrleştirmek için. böylece doğal bir ton çıkar ortaya...

bende öle yaptım canım koyu kumral oldu ilkin içinde küllülük olmasına rağmen çokta güzel oldu doğal rengime çok yakın bi renk elde ettik ama 3 yıkama sonrasında yine aktı hala o turunculuklar var gün ışığında daha belirgin off ya valla deli olacam boyata boyata bi hal oldum :14:

bende öle yaptım canım koyu kumral oldu ilkin içinde küllülük olmasına rağmen çokta güzel oldu doğal rengime çok yakın bi renk elde ettik ama 3 yıkama sonrasında yine aktı hala o turunculuklar var gün ışığında daha belirgin off ya valla deli olacam boyata boyata bi hal oldum :14:

işte canım akıyor boya. küllü renkler nedense uzun ömürlü değil...o nedenle ne kadar koyu olursa renk o kadar iyi kalıcı olur. turunculuk nasıl birşeydir ya, resmen mıhlanıyor saça...

işte canım akıyor boya. küllü renkler nedense uzun ömürlü değil...o nedenle ne kadar koyu olursa renk o kadar iyi kalıcı olur. turunculuk nasıl birşeydir ya, resmen mıhlanıyor saça...

boyata boyata bi hal oldum sonunda kazıtacam o olacak :9: fotoğraf eklim sende bi bak canım saçma sapan bi renk oldu deli olacam yaaa :((((

Aynısını yaşamıştım canım;

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/522127-kandirikci-sac-rengim-resimli.html böyle olmuştu aka aka.Ama bende boyadım saçlarımı turunculuğu yok etmek için.Ama ben açtım rengi koyultmadım daha fazla.Senin de çok hoş olmuşşş.Aman bakımları ihmal etmeyelim.:21:

Aynısını yaşamıştım canım;

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/522127-kandirikci-sac-rengim-resimli.html böyle olmuştu aka aka.Ama bende boyadım saçlarımı turunculuğu yok etmek için.Ama ben açtım rengi koyultmadım daha fazla.Senin de çok hoş olmuşşş.Aman bakımları ihmal etmeyelim.:21:

resimlerine baktım canım güzel olmuş beğendim benimde aka aka seninkine yakın bi renk oldu. artık boyatmayacam diyordum ama yine şeytan dürtüyo beni boyat die :1: bu defa komple boyatmayacam krepe balyaj yapmayı düşünüyorum bakalım bu defa nasıl olacak :))

Back