- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
- 258
Yetişemedim bitmiş Rabbim yar ve yardımcın olsun sabrının beklemenin karşılığını nasip etsin sağlıkla versin salih/saliha evlatlar nasip etsin karamel Latte ve sabırla bekleyen tüm arkadaşlarım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 aldım bitti
Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Okuma devam etsin kızlar bakarsınız 313 daha yaparız baktin yarim kaldım üstünü tamamlarız5 tane daha okumustum. Tamamlamadiysaniz 10 tane okuyun isterseniz.
Alabilirsin madamcim ikinci tammalansin görmeden arkadaşlar var çünküYetişemedim bitmiş Rabbim yar ve yardımcın olsun sabrının beklemenin karşılığını nasip etsin sağlıkla versin salih/saliha evlatlar nasip etsin karamel Latte ve sabırla bekleyen tüm arkadaşlarım..
Tamamlamadım sağolun öyle yaparım5 tane daha okumustum. Tamamlamadiysaniz 10 tane okuyun isterseniz.
Simdi gördüm parem 18 aldimOkuma devam etsin kızlar bakarsınız 313 daha yaparız baktin yarim kaldım üstünü tamamlarız
313 ayet-el kürsü okuması bitti inşallah ikinciyi okuyalım
Ben 10 aldım
298 kaldi
Allah razı olsun canım benim inşallah isteyen dileyen herkese Rabbim nasip etsinYetişemedim bitmiş Rabbim yar ve yardımcın olsun sabrının beklemenin karşılığını nasip etsin sağlıkla versin salih/saliha evlatlar nasip etsin karamel Latte ve sabırla bekleyen tüm arkadaşlarım..
10 tane aldım5 daha okudum. Kalan 260.
Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin.
Amin canım amin5 daha okudum. Kalan 260.
Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin.
10 tane aldım
Kalan 250
5 tane okuyorum
Kalan 265
Teşekkür ederim arkadaşlarım Allah razı olsun10 tane okudum
Amin canım cok sağolasınParecim müsait değilim okuyamıyorum karamel Latte Allah hayırlı sonuç almayı nasip etsin inş
Ah benim bitanemkaramel Latte canm arkadaşım
güzel kalplim yüzü güzel arkadaşım
sırdaşım en büyük destekçim
sadece bugün değil hergün dualarımdasın
yerin bende özel
hastayım ama pazar gününe yıkanmış olacam o zamana bitermi bilmiyorum ama bitsede bitmesede ben hergün tedavi sonucun gelene kadr dua edecem sana
güzel günler yakında.. hep inandık inanacaz