- 26 Nisan 2013
- 475
- 909
- 303
Yazdığım gibi yatsıdan sonra okudum Dua ettim sizin için ayrıca.Kalbinizi ferah tutun bize güzel haberler yazacaksınız inş.Sağolasın canım gönlüne sağlık
bitti ama olsun teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdığım gibi yatsıdan sonra okudum Dua ettim sizin için ayrıca.Kalbinizi ferah tutun bize güzel haberler yazacaksınız inş.Sağolasın canım gönlüne sağlık
bitti ama olsun teşekkür ederim
Amin inşallah cok teşekkür ederim ağzınıza sağlıkYazdığım gibi yatsıdan sonra okudum Dua ettim sizin için ayrıca.Kalbinizi ferah tutun bize güzel haberler yazacaksınız inş.
Cok teşekkür ederim amin canımmGeç gördüm. Niyetinize okuyacağım ben de . İnşallah sonucun iyi olur canım Allah yardımcın olsun karamel Latte
Embriyonun biri sağlıklıymış canım. Transfere hazırlanıyolar ❤merhaba , son durum ne oldu acaba genetikten nasıl geldiler?
çok güzel haber :))))Embriyonun biri sağlıklıymış canım. Transfere hazırlanıyolar ❤
Evet canım 2 adet gitmişti biri sağlıklı geldiçok güzel haber :))))
inşallah çok sağlıkla güzel bir hamilelik yaşarsın. inanıyorum seni sevecek ve tutunacak. o kadar duanın hatrına bu sefer güzel olacak :)Evet canım 2 adet gitmişti biri sağlıklı geldi
Transfer hazırlıgı için adet olmayı bekliyorum
İnşallah canımm inşallahinşallah çok sağlıkla güzel bir hamilelik yaşarsın. inanıyorum seni sevecek ve tutunacak. o kadar duanın hatrına bu sefer güzel olacak :)
Ya çok sevindim karamell inşallah sağlıkla tutar.Evet canım 2 adet gitmişti biri sağlıklı geldi
Transfer hazırlıgı için adet olmayı bekliyorum
Ay benimde eşim azospermiYa çok sevindim karamell inşallah sağlıkla tutar.
Benim de 2 tane gitti genetiğe hala haber gelmedi bekliyoruz 20 gündür. :) İnşallah benim de sağlıkla gelir de tutar. Eşim azosperm hastası bana da dua edin :)
Bizim durumumuz çok zor zaten embriyo bile kolay elde edilmiyor inşallah sağlıkla gelirler tutarlar minişler çok bekletmeden :) Çok dua ediyorum Allahım. Senin duanı görünce de çok sevindim bana umut oldu :))Ay benimde eşim azospermi
Dua ederim kuzum sende et oku hep cok faydası var.
Benimki 3 hafta sonra gelmişti
her zaman umudun olsun canımBizim durumumuz çok zor zaten embriyo bile kolay elde edilmiyor inşallah sağlıkla gelirler tutarlar minişler çok bekletmeden :) Çok dua ediyorum Allahım. Senin duanı görünce de çok sevindim bana umut oldu :))
Çok teşekkür ederim karamel. Yapacağım muhakkak. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah. :)her zaman umudun olsun canım
Bak namazdan sonra secde de bunu oku niyetini söyle başında ve sonunda ben hep bunu okudum inanarakEki Görüntüle 3189008
İnşallah canım benim haber ver banadaÇok teşekkür ederim karamel. Yapacağım muhakkak. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah. :)
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize. Allah'ım ellerimizi boş bırakmasın aratmasın daha fazla sağlıkla tutup büyüsünler inşallahh yarabbimİnşallah canım benim haber ver banada