saçın doğal gibi ve kaşlarını neyle boyadın saçını boyadığın boyayla mı cok güzel olmuss :)
Saç renginiz, ten renginizle çok uyumlu(boyalı saçlar için en önemli şey bence) ve bu yüzden çok güzel duruyor, yakışmış. :)
Sağol cevabın için.
Çok doğal ve uyumlu olmuş gerçekten.
Açtığın diğer konulara da baktım, sana en çok yakışan bu renk olmuş bence belirtmek istedim tekrar.
Güle güle kullan saçlarını rengi güzelmiş gerçekten.
Ben hala kısa saçtan yanayım.
Çünkü kısa saç seni çok daha farklı gösteriyor.
Uzun saçlı halini nedense bir türlü sevemedim canım.
Olmayan birşeyler var bu saçta.
Birde böyle maşalı ve çıtçıtlı halini eklesen, öyle görsek?
Belki o zaman fikrim değişebilir.
Ama çok samimi olarak söylüyorum; kısa saç ile bambaşka duruyorsun.
Yolda görsem gerçekten dönüp bakarım.(Kısa saçlı halin ile)
Ama böyle çıtçıtlar felan( belkide çıtçıt sevmediğimden) olmamış.
Havanı alıp götürmüş gibi..
Kırılma bana olur mu?:26:
çok güzel olmuşşş. çok güzel bir renk seçimi
çokkkkkk güzellll olmuş çokkkkkkkKızlar herkese tekrar merhaba. Şu topicte http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...te-yeni-sac-rengim-karamel-bakir-resimli.html saçlarımın terracotadan karamel bakıra dönmüş halini paylaşmıştım. İşte bu da dün boyanması için bıraktığım ve aldığım çıt çıtlarıma kavuştuktan sonraki halim. Kendi saçım biraz daha açık ama 10 gün sonraki ikinci boyamada tam aynı olucak rengi. Ben bu halini kısa halinden daha çok beğendim sizce nasıl olmuş :)
Canım ben kuaförde boyattım saçımı. Koyu kahve saçlarımı yeterli olduğu kadar açtılar sonra da bi kaç renk karıştırıp boyadılar. Benim istediğim bakırlıktı zaten onu da sağolsun kızıla dönük olmayan bi şekilde yaptılar.kizilasma olmadan bu rengi nasil elde ettin bnde surekli tarcin bakir boyuyorum kizila donuk bir renk oluyor sacim
Canım benim çok teşekkürler :) İyi bi kuaför bulursan düşünme boyat. Benim bu saçlarım koyu kahveden açıldı ama gram yıpranma olmadı :)ayyy tam benim istedigim rennkk ama boyatmaya korkuyorum saclarim yipranir diye kiyamiyorum resmen
nazar degmesin canim cokkk guzel olmus
çokkkkkk güzellll olmuş çokkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?