• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel Bakır Saçlarımın Yeni Hali :) Resimli

Ebrusuyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
158
5
96
Kocaeli
Kızlar herkese tekrar merhaba. Şu topicte http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...te-yeni-sac-rengim-karamel-bakir-resimli.html saçlarımın terracotadan karamel bakıra dönmüş halini paylaşmıştım. İşte bu da dün boyanması için bıraktığım ve aldığım çıt çıtlarıma kavuştuktan sonraki halim. Kendi saçım biraz daha açık ama 10 gün sonraki ikinci boyamada tam aynı olucak rengi. Ben bu halini kısa halinden daha çok beğendim sizce nasıl olmuş :)

Son düzenleme:
Saçlarının rengi çok güzel olmuş, pek beğendim ben.
Çıtçıttan pek anlamam ama saçın uzun sandım doğal geldi bana ta ki açtığın diğer konuyu görene kadar, sana da yakışmış uzun saç.
Merak ettim, kaşlarını da boyattın mı acaba? Çok uyumlu görünüyor da.

Edit: diğer konuyu görünce boyattığını öğrenmiş oldum cevabımı aldım .)

Son düzenleme:
saçın doğal gibi ve kaşlarını neyle boyadın saçını boyadığın boyayla mı cok güzel olmuss :)

Teşekkür ederim güzel yorumun için. Evet tatlım sen de görmüşsün boyattım kaşlarımı da, 8.0 sarıyla açtılar :)

Saç renginiz, ten renginizle çok uyumlu(boyalı saçlar için en önemli şey bence) ve bu yüzden çok güzel duruyor, yakışmış. :)

Sağol cevabın için.
Çok doğal ve uyumlu olmuş gerçekten.
Açtığın diğer konulara da baktım, sana en çok yakışan bu renk olmuş bence belirtmek istedim tekrar.
Güle güle kullan saçlarını rengi güzelmiş gerçekten.

Son düzenleme:
Sağol cevabın için.
Çok doğal ve uyumlu olmuş gerçekten.
Açtığın diğer konulara da baktım, sana en çok yakışan bu renk olmuş bence belirtmek istedim tekrar.
Güle güle kullan saçlarını rengi güzelmiş gerçekten.

Rica ederim :) Doğru söylemek gerekirse benim de bu zamana kadar en çok içime sinen renk oldu. Güzel yorumların için de tekrar teşekkür ederim :)

kızlar size sormak istedim ben bugün saçlarımı boyucam ama saçlarımı düzleştirdim ve elidor saç kremi sürdüm uçlarına akşama saç boyucam sizce saç kremi engel olabilir mi boyada..Jole,sprey vs. olmaması gerekiyordu öyle okumustumdaa..

renk harika sanada çok yakışmış ben saçını orjinal sandım yani çıtçıtı hiç anlamadım doğal durmuş uzun daha çok yakışmış güle güle kullan

Ben hala kısa saçtan yanayım. :31:
Çünkü kısa saç seni çok daha farklı gösteriyor.
Uzun saçlı halini nedense bir türlü sevemedim canım.
Olmayan birşeyler var bu saçta.
Birde böyle maşalı ve çıtçıtlı halini eklesen, öyle görsek?
Belki o zaman fikrim değişebilir.
Ama çok samimi olarak söylüyorum; kısa saç ile bambaşka duruyorsun.
Yolda görsem gerçekten dönüp bakarım.(Kısa saçlı halin ile)
Ama böyle çıtçıtlar felan( belkide çıtçıt sevmediğimden) olmamış.
Havanı alıp götürmüş gibi..
Kırılma bana olur mu?:26:

Ben hala kısa saçtan yanayım. :31:
Çünkü kısa saç seni çok daha farklı gösteriyor.
Uzun saçlı halini nedense bir türlü sevemedim canım.
Olmayan birşeyler var bu saçta.
Birde böyle maşalı ve çıtçıtlı halini eklesen, öyle görsek?
Belki o zaman fikrim değişebilir.
Ama çok samimi olarak söylüyorum; kısa saç ile bambaşka duruyorsun.
Yolda görsem gerçekten dönüp bakarım.(Kısa saçlı halin ile)
Ama böyle çıtçıtlar felan( belkide çıtçıt sevmediğimden) olmamış.
Havanı alıp götürmüş gibi..
Kırılma bana olur mu?:26:

Kızlarr çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinn :) Pamuk sekeyim hiç kırılır mıyım tatlım, düşünceni söylüyosun sonuçta. Hani kaynak falan olsa hep uzun kullanmak zorundayım da çıt çıt olduğu için istediğim zaman kısa da kullanıyorum. Ben bu zamana kadar saçlarımı hiç uzatamadım, o yüzden uzun saça karşı bi hevesim var. Bi süre sonra hevesimi alırım biliyorum kendimi, hem o zaman kendi saçlarım da uzamış olur doğal haliyle kullanırım. Bi de ben çıt çıt kullanmayınca saçlarım hep daha fazla uzasın diye uğraşıyorum bakınlar yapıyorum. Şimdi o düşüncelerim geçti en azından, nasılsa istediğim zaman çıt çıtlarımı kullanırım yavaş uzasa da olur diyorum :)

ayyy tam benim istedigim rennkk ama boyatmaya korkuyorum saclarim yipranir diye kiyamiyorum resmen:50:
nazar degmesin canim cokkk guzel olmus:nazar:

Kızlar herkese tekrar merhaba. Şu topicte http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...te-yeni-sac-rengim-karamel-bakir-resimli.html saçlarımın terracotadan karamel bakıra dönmüş halini paylaşmıştım. İşte bu da dün boyanması için bıraktığım ve aldığım çıt çıtlarıma kavuştuktan sonraki halim. Kendi saçım biraz daha açık ama 10 gün sonraki ikinci boyamada tam aynı olucak rengi. Ben bu halini kısa halinden daha çok beğendim sizce nasıl olmuş :)

çokkkkkk güzellll olmuş çokkkkkkk:16:

kizilasma olmadan bu rengi nasil elde ettin bnde surekli tarcin bakir boyuyorum kizila donuk bir renk oluyor sacim
Canım ben kuaförde boyattım saçımı. Koyu kahve saçlarımı yeterli olduğu kadar açtılar sonra da bi kaç renk karıştırıp boyadılar. Benim istediğim bakırlıktı zaten onu da sağolsun kızıla dönük olmayan bi şekilde yaptılar.

ayyy tam benim istedigim rennkk ama boyatmaya korkuyorum saclarim yipranir diye kiyamiyorum resmen:50:
nazar degmesin canim cokkk guzel olmus:nazar:
Canım benim çok teşekkürler :) İyi bi kuaför bulursan düşünme boyat. Benim bu saçlarım koyu kahveden açıldı ama gram yıpranma olmadı :)

çokkkkkk güzellll olmuş çokkkkkkk:16:

Çok teşekkür ederim çokkkk :)

Son düzenleme:
Back