karakterimi ölçmüş.

Pehhh haspamm ..O bulunmaz hint kumaşımıymış ,nerden buluyorsunuz böyle taş devri adamlarını anlamıyorum ...
Bırak ne hali varsa gorsun

sınava tabi tutarak kendine sevgili seçiyor adam

Kedinin fareyle oynadığı gibi oynamış seninle. Ne ölçmesi ne tartması. Umarım biran önce atlatırsın şu durumu.

olgunluk sertifikası var heralde beyimizin??

konu sahibi çok taviz vermişsin unut gitsin kötü bir tecrübe...

He he oldu canım, ok bye deseydiniz...
Tövbe estafurullah...
Bir değil ki, çeşit çeşit seçmece mübarek!

Adamın ne kadar Zayıf karakterliği olduğunu gösteriyor bence

Üstte ki yoruma neden? yazmanızı da ben anlayamadım doğrusu
Ne neden?

Adam seninle dalga geçmiş arkadaşta zayıf karakterli demiş:
siz bunun zayıf karakter kısmını mı anlamadınız, adama böyle denildiği için mi neden diye soruyorsunuz?

Olgun insan efendiliğini bozmaz demiş de olgun bir adam karakterli bir adam da karşısındaki insanı eleştirerek mi karakterini ölçer deli mi ne

Verilmiş sadakan varmış :) bırak gitsin, işi mi yok? haydi bi defa iki defa saygını yitirmeden denersin de, insanı çıldırt ondan sonra ben seni denedim, sabırlı mısın baktım de... yok öyle bi dünya...

erkek arkadaşınıza bir haberim var "olgun insanlar karşısındakinin kişiliğini analiz etmek için test etme ihtiyacı duymazlar."

Nerden buluyorsunuz böyle sizofrenleri anlamiyorum. Bi defolsun gitsin o kim oluyorda sizi test ediyor.

Ayrıldınız da neden gidip fotoğrafına yorum yapıyorsun ki? Bak orada sen de biraz kaşınmışsın.

tepki vermesen ruhsuzsun kaybettin der. tepki versen terbiyesizsin kaybettin der.yani adam kaybettin demiş.sevmemiş ki bu hödük herif bence.dinsizin hakkından imansız gelir tarzı bi kadın arıyor o. siz o dinsizin imansız karısı olamadığınız için kaybettiniz zaten bi zahmet o kaybolsun gitsin.sizinkinin adı kaybetmek değil kurtulmak olsun.sakin geri dönme şansı kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…