karakterimi ölçmüş.

tepki vermesen ruhsuzsun kaybettin der. tepki versen terbiyesizsin kaybettin der.yani adam kaybettin demiş.sevmemiş ki bu hödük herif bence.dinsizin hakkından imansız gelir tarzı bi kadın arıyor o. siz o dinsizin imansız karısı olamadığınız için kaybettiniz zaten bi zahmet o kaybolsun gitsin.sizinkinin adı kaybetmek değil kurtulmak olsun.sakin geri dönme şansı kalmasın.
üzerinde hükmdebileceğim erkeği seveme ki ben.zaten mizacım uygun değil.kendimden zayıf da olsa kimseyi kullanamam,hükmetmeye çalışamam.en kıramam.bastıramam kimseyi.elimden gelse de elimden gelmez işte.yediğm kazıkların toplamı burdan aya yol olur .ama ben ders alaıyorum.dahası almak ta istemiyorum sanki.gözü açık olmak beni yoruyor.

bana kalırsa.. öylesıne takılmak istemiş. sen ciddiye alınca git demiş. canı sıkılmış gel demiş. yine git demiş gel demiiiiişş falan filan...
canını sıkmana degmeyecek kadar karaktersız bırı bence. koy postayı gitsin. kendını ne sanıosa bıde test yapıomus bak bak bakkkk.. gecsın bu ayakları.

O kadar sey soyledigi halde nasil hala konusuyosunuz ve devam ediyosunuz ?
İliski boyutunu gecelimde bu sekilde cevap veren biriyle diyalog bile kurmam ben

Ağzının ortasına kürekle vur sonra aaa ben kanamaz sandım yine de bi deneyeyim dedim de.

Bak açıklayım sana canım.. Seninleyken başka bir kızla takılıyordu tabii o sırada güya seni test ediyordu. Kendinden soğutuyordu ayrılmak için. Baktı kız olumlu yanaştı buna o da testi kaybettin diyerek sana tekmeyi koydu. (Bence):KK14:

Kız erkek farketmez sinir oluyorum bu test etme muhabbetinden. Sen ösym misin yök müsün arkadaş neden test edersin insanı. Sevgilim herhangi bir konuda beni test etmeye kalksa kıçına tekmeyi yer.
Sen üstün bi konumda mısın ki karşındakini test ediyosun demezler mi adama

Ahaha nasıl bir ölçümse telif haklarını istiyorum kullanacağım bundan sonra insanlar üzerinde :KK70:

ne çıkarımlarda bulundun akıllım deseydin ya :KK70:

Kalibrasyona sokmus tovbe yarabbimm..
Hadi seni denedi , siniri , sınırlarini vsvsvs adam bilirkisi diyelim..
Boyunu bahane edip ayrilmak neyin nesi karaktersiz herif. Sende hic uzme kendini nerden dönsen kardir. Yedeklemis seni malesef digeri utunca seni paket etmis. Aman iyiki boyle yapmis o karakterler ömür mü gecer..

adamda sadist kisilik bozuklugu var bence buna seni test ettim diye kilif uyduruyor keko.
kurtulduguna sukret bence. bosver onune bak:KK55:

erkek arkadaşım defalarca beni kızdırmak için uğraştı.zayıf noktalarımdan vurdu.önce kısa boylusun diye terketti.sonra uyumlu değiliz dedi gitti.döndüğünde arkadaş kalalım dedi.resti çektim tekrar ısrar etti.bir hafta önce de profil fotoğrafını değiştirmişti.ben de yorum yaptım tersledi.bir şeye mi kızdın dedim tekrar tersledi kısa kısa cevaplar verip.bana bu şekilde davranmaya hakkın yok dedim.içerlediğimi anlattım .bu kez de saçmalıyorsun,benden uzak dur dedi.ben de ağzıma geleni saydım.o da bana benim karakterimi ölçmeye çalıştığını söyledi.aylardır kasıtlı kızdırıyormuş.ama ben teti kaybetmişim.olgun insanlar en ekstrem durumlada bile efendiliğini bozmazmış.ben hakaret edere gerçek yüzümü göstermişim.beni tartmışmış.artık beraber olamazmışız.uygun olmadığımızı bir kez daha anlamışmış.ne demek oluyor tüm bunlar?[/QUOTE

Git de kendi karakterini ölç. " ama sen de haklısın. sıfırın altını ölçen bir alet yok deseydin." Tövbe tövbe yaa. Sinirim zıpladı gerçekten.

erkek arkadaşım defalarca beni kızdırmak için uğraştı.zayıf noktalarımdan vurdu.önce kısa boylusun diye terketti.sonra uyumlu değiliz dedi gitti.döndüğünde arkadaş kalalım dedi.resti çektim tekrar ısrar etti.bir hafta önce de profil fotoğrafını değiştirmişti.ben de yorum yaptım tersledi.bir şeye mi kızdın dedim tekrar tersledi kısa kısa cevaplar verip.bana bu şekilde davranmaya hakkın yok dedim.içerlediğimi anlattım .bu kez de saçmalıyorsun,benden uzak dur dedi.ben de ağzıma geleni saydım.o da bana benim karakterimi ölçmeye çalıştığını söyledi.aylardır kasıtlı kızdırıyormuş.ama ben teti kaybetmişim.olgun insanlar en ekstrem durumlada bile efendiliğini bozmazmış.ben hakaret edere gerçek yüzümü göstermişim.beni tartmışmış.artık beraber olamazmışız.uygun olmadığımızı bir kez daha anlamışmış.ne demek oluyor tüm bunlar?
taaam bir saçmalık
olgun insanlar da küfür edebilir
karşısındaki adamın "adam" lığına bağlı
şahsen ben de çok sinirlendim bir kere bir çoccuğa feci küfür yazdım yüzüne söyleyemezdim belki ama yazdım
ve sonuna kadar da haketmişti
olur öyle kendi sorunlu..

erkek arkadaşım defalarca beni kızdırmak için uğraştı.zayıf noktalarımdan vurdu.önce kısa boylusun diye terketti.sonra uyumlu değiliz dedi gitti.döndüğünde arkadaş kalalım dedi.resti çektim tekrar ısrar etti.bir hafta önce de profil fotoğrafını değiştirmişti.ben de yorum yaptım tersledi.bir şeye mi kızdın dedim tekrar tersledi kısa kısa cevaplar verip.bana bu şekilde davranmaya hakkın yok dedim.içerlediğimi anlattım .bu kez de saçmalıyorsun,benden uzak dur dedi.ben de ağzıma geleni saydım.o da bana benim karakterimi ölçmeye çalıştığını söyledi.aylardır kasıtlı kızdırıyormuş.ama ben teti kaybetmişim.olgun insanlar en ekstrem durumlada bile efendiliğini bozmazmış.ben hakaret edere gerçek yüzümü göstermişim.beni tartmışmış.artık beraber olamazmışız.uygun olmadığımızı bir kez daha anlamışmış.ne demek oluyor tüm bunlar?
erkek arkadaşının kafayı yediğini gösteriyor. gelecekte bir kafa doktoruna doğru yolculuk etmesi gerektiğini görüyorum.

X