• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!karakalem odası :)!!!!

N e v a

Guru
Pro Üye
28 Şubat 2011
13.811
15.520
498
Arkadaslar karakaleme hevesim var fakat yeni basladim,kendimi gelistirmek istiyorum. Boş vakitlerimde cizdiklerimi ekliycem...
Karakalem calismasi yapanlar gelin burda birbirimize fikirler verelim ne dersiniz..Paylasmak guzeldirr degil mi :KK34::KK16: :KK9:
Bekliyorum...

Son düzenleme:
$IMG_2041.jpg$IMG_2042.jpg$IMG_2040.jpg

Iste bunlarda benim cizimlerim yeni baslamis biri olarak profesyonellerden yorum bekliyorum :17:

gülüm senden değişik şekilli bi pasta fikri istiyorum nede olsa hamarat kızsın,pazar gününe lazım:1:

yok tarif önemli değil canım,şekil süsleme arıyorum sadece yarışmaya katılıcam:9:

baktım ya çok güzel şeyler var canım saol,kafesli rulo pasta var onu çok beğendim,karar vermek lazım sen olsan hangisini birinci şeçersin:1:

Devamida var onceki yazilar var asada ordan bak kafesli olani guzel evet digerlerinden farkli ama zahmetli gibi duruyor

Canım karakalem çalışmalarına bayılan birisi olarak söylüyorum çok güzeller :16:

Tsk ederim canim cok saol,ama baya eksikler var golgelendirmelerde felan damlaya damlaya gol olcak insAllah :9:
Sen de ciziyor musun peki ?

Evet benim de kara kalem çalışmalarım var, benim için çizim herşeydi bir zamanlar. Ne zaman ki büyüdüm, hayallerim küçüldü...

Evet benim de kara kalem çalışmalarım var, benim için çizim herşeydi bir zamanlar. Ne zaman ki büyüdüm, hayallerim küçüldü...

Gorebilir miyim calismalarindan bi kac tane
Neden oyle duunuyosun ki bos zamanlarinda cizersin,cizimler duygularimizi yansitiyor bence...
Mesela ben yalnizlik duygulu bi resim cizmek isterim tabi becerebilirsem.

Gorebilir miyim calismalarindan bi kac tane
Neden oyle duunuyosun ki bos zamanlarinda cizersin,cizimler duygularimizi yansitiyor bence...
Mesela ben yalnizlik duygulu bi resim cizmek isterim tabi becerebilirsem.

Çalışmalarım şuan bilgisayarda yok ama en iyi örneklerinden biri şuan karşımda, odamın duvarına çizdiğim bir Michael Jackson silueti var :)
Ben daha çok çiçek böcek, manzara, öyle öyle kendimi geliştirdim tablo yaptım vs. Ama şimdi boş vaktim olmuyor malum üniversiteye hazırlık :) Şimdi daha çok somut düşünüyorum. Ne zaman başım sıkışsa resime adardım kendimi ama onlar sadece bir anı olarak kaldı bende. Çalışmalarının devamını görmek isterim :)

Çalışmalarım şuan bilgisayarda yok ama en iyi örneklerinden biri şuan karşımda, odamın duvarına çizdiğim bir Michael Jackson silueti var :)
Ben daha çok çiçek böcek, manzara, öyle öyle kendimi geliştirdim tablo yaptım vs. Ama şimdi boş vaktim olmuyor malum üniversiteye hazırlık :) Şimdi daha çok somut düşünüyorum. Ne zaman başım sıkışsa resime adardım kendimi ama onlar sadece bir anı olarak kaldı bende. Çalışmalarının devamını görmek isterim :)

Merak ettim calismalarini bir gun gorurum insAllah..
Evet devam etmek istiyorum devam edersem gelistiricegime inaniyorum cunki resim yapmak guzel bir ugras :16:
Burdan paylasicam calismalarimi

Eki Görüntüle 524935 Eki Görüntüle 524937 Eki Görüntüle 524938

Iste bunlarda benim cizimlerim yeni baslamis biri olarak profesyonellerden yorum bekliyorum :17:

yeni başlamış biri için hiç fena değiller ama ışık ve gölgelerde ve boyutlandırmada eksik ve hatalar var tabi,bir de resimde en önemli hususlardan biri kompozisyondur,internetten araştırarak öğrenebilirsin basit kuralları var.
çizime gelince, kaşlar ne kadar doğal olduysa kirpikler o kadar yapay durmuş kaşları çizebildiysen kirpikleri de çizebilirsin biraz kolayına kaçmışsın:)
namaz kılan çocuk için konuşayım,ışık güneygoğudan geliyor ama çocuğun ardında da ışık huzmesi görünüyor,oraya ışık değil gölge düşmeli..
bir de çizimlerde 2b 4b ve hb gibi 3 çeşit kalem kullanırsan gölge geçişlerini daha yumuşak yapabilirsin..
eleştiri olarak değil de öneri olarak kabul et:)

Back