Evet 6 öğünden kasıtta tabiki 3 öğünüara öğündür. yani meyve :)
buarada lightcola fan tebrik ederim seni büyük başarı okadar kilo vermek :) Darısı başıma
lıgtkolacım zayıflama serüveninde neler yediğini nasıl zayıfladığını yazrmısın çok merak ettimmm 90 lardan 50 lere inmek gerçekten çok büyük bi başarı canım tebrik ederim seni[/
merhaba canım.bu aslında çok zorlu ve uzun bi süreçti hatta fazlasıyla gözyaşı ve yıkılmışlıkla dolu bi serüvendi.pes ettiğim zorlandığım yeter artık olmuyo işte dediğim çok anlarım oldu.ama etrafımda benimle yaşıt olup süper fiziklere sahip olan bi sürü kız görünce dayanamadım başarmaya endeksledim kendimi.öncelikle kahwaltımı düzenledim.sabah 6-9 arası metyobolizmanın en hızlı çalıştığı zamanlardır.kahwaltıda güzelce 2 dilim kepek ekmeği yedim yanında 30 gr orta yağlı peynir yada 20 gr. kaşar peyniri yedim.domates salatalık 3 yeşil zeytin ve yanında şekersiz çay yada hakwe ile kahwaltımı tamamladım.ben genelde 7,50 gibi yaparım kahwaltımı hep.kahwaltıdan 2-2,30 saat sonra 1 ad. elma yanında z peynir yada 1 çay bardağı beyaz leblebi yada 6-7 badem şeklinde beslendim.öğel yemeğinde ise genelde tercihim ızgara tavuk oldu yanında salata ve yoğurt ile birlikte tabi.yada 6-8 yk sebze yemeği ve salata ben öğlen yemeğinde protein ve karbonhidratı karıştırmıyorum birbirine canım.öğle yemeğinden 2,3-3 sat sonra da ufak bi atıştırma yapıyorum 1 dilim kepek ekmeği yanında peynir yada 2 elma yiyorum.akşam yemeği aslında yemiyorum çünkü 6 dan sonra metobolizmamız neerdeyse hiç çalışmıyor yani bu saatten sonra meywa ile karın doyurmakta fayda var canım ben uzun zamandır bunu uyguluyorum.şimdilik bu kadar biraz fazla yazdım sıkılmazsın umarım okurken.
sewgiyle kal...
çok kilo vermişsin lightcolacım yaa manken gibi olmuşsundur şimdi kitle endeksine baktımda 20 ye ulaşmışsın.benim fazlam 5 kilo bende senin gibi besleniyorum hemen hemen ama başlayalı 2.5 hafta oldu zaten inş verip metabolizmamda düzene girerde almam.maşallah valla süpersin.ne kadar zamanda verdin peki bu kadar kiloyu
arkadaşlar ben 6 öğün yiyiorum ekmeği de sadece sabahları o da çavdar ekmeği iki dilim. ve 3 ayda 11 kilo veridm. ama halaa kilo vermem gerekiyor
yaa aslında şuan çok iisin be canım daha fazla vermeni gerektirecek bi durum yok bence.:teytey:ama diyosanki geçmiş yılların acısını çıkartıcam o zaman başkayerimseniben
ben sizin bu kadarcık yemenizle doymam gibime gelio ama normal yediimden daha az yemeye başladım ben hep bu ramazan döneminde kilo alıorum bu sefer vermeyi hedefledim ama ramazan bitsin 6 öğüne bende başlıcam bu arada bu elmalı tarçınlı çayı ve yeşil çayı mulaka içiorum hergün ramazan bitsin çok ii olcak benim için inş. bende amacıma ulaşcam 15 kilom var gitmesi gereken daha önce akapunkturla gitti ama olduu gibi geri geldi
neyse sıkmayım sizi paylaşımlar için çok sağolun öptümm:)
cvbınıza çok teşekkür ederim ben ramazanda nasıl verceemi düşünüyorum çok garip bişey bu rejim yaa dün akşam iftarda mesela yoğurtlu çorba 1 kase + kabak dolma ve salata yedim tatlı ihtiyacımıda kuru incir ve kayısı ile giderdim 1er tane 1,5-2 saat sona yoğurtlu kepeli makarna yedim nane döküp(en sewdiim şeydir) bu akşamda bunu yemeyi düşünüorum inş. ramazan dönemindede kilo veririm ilginiz için ve çiçekler için(en sewdiim çiçek papatya buarada) tekrar çok teşk. ederim saygılar...Şeniz:enbuyukkk:
arkadaşlar ben gün boyu okuldayımnasıl 6 öğün besleniceem: (( çalışan bayanlar siz nasıl yapıyorsunuuz ben öğrencilerime müsade edinde ara öğnümü yiyeyimmi diceem ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?