- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- Konu Sahibi LunaDaisies
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] soğuması icin buzluğa koydum bekliyorum
kenarından azıcık koparaydın ben bekleyemem merak ediyorummmmmm:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] soğuması icin buzluğa koydum bekliyorum
baktım simdi güzel olmuş..bayaaa tatlıkenarından azıcık koparaydın ben bekleyemem merak ediyorummmmmm:18:
baktım simdi güzel olmuş..bayaaa tatlı
eveeeet. anneme ikram edeceğim onun yorumunu merak ediyorum[emoji3]ayyy gerçekten miiiiiiiii,
afiyet olsunnnnnnnnnnnn o zaman :)))))eveeeet. anneme ikram edeceğim onun yorumunu merak ediyorum[emoji3]
ikram ettiklerim beğendiler hep .tek eleştiri çok şekerli olması[emoji3][emoji3]afiyet olsunnnnnnnnnnnn o zaman :)))))
bende merak ettim şimdi ne diyecek annen acaba hangi salak yaptı derse adımı verme
ikram ettiklerim beğendiler hep .tek eleştiri çok şekerli olması[emoji3][emoji3]
sevin sevin yorumlar iyi. bizim evdekiler şeker hastası [emoji17][emoji17]olduğu için fazla geldianam ne heyecanlı ben şekerli seviyorum ya normal tarifte yazandan 1 bardak fazla koymuştum limonlu kısıma
ama sevindim ya :) ne güzel
pardon muhallebisine daha çok şeker koyduydumsevin sevin yorumlar iyi. bizim evdekiler şeker hastası [emoji17][emoji17]olduğu için fazla geldi
evet öyle olacak.. katıldın mı yarışmayapardon muhallebisine daha çok şeker koyduydum
hımm bize de var ondan:26: ona göre azaltırsın canım bir daha yaparsan
evet öyle olacak.. katıldın mı yarışmaya
Nasıl oluyor bu yarışma tadına bakamadiklarina göre görüntüye goremi puan veriliyorevet :)))
nasıl oluyor bu yarışma tadına bakamadiklarina göre görüntüye goremi puan veriliyor
hmmmm bol şanslar [emoji8][emoji8]görseline, yapılış sekline, zorluğuna falan sanırım:)
hmmmm bol şanslar [emoji8][emoji8]
tesekkür ederimm sağolun
BEndE İLK dEfA YAPTıM CANIM UYdURdUMKaradut yerine ne kullanılabilir Luna hanım:26:
ben karadut yerine meyve karısımlı sos kullandımKaradut yerine ne kullanılabilir Luna hanım:26:
BEndE İLK dEfA YAPTıM CANIM UYdURdUM
FRAMBUAZ, ÇİLEK, bğürtlen gider sanırım sosa limon koyuyoruz çünkü sırıtmıyor muhallebinin üstünde
ben karadut yerine meyve karısımlı sos kullandım