Tüp Bebek Merkezleri Karadeniz Hastanesi tp bebek merkezi hakknda bilgi topluyorum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canım bende trabzonda yaptırcam clinart mı karadenizmi bilemedim.karadenizin tutma olayı çok fazla diye duymuştum

slm canım bende trabzonda yaptırcam clinart mı karadenizmi bilemedim.karadenizin tutma olayı çok fazla diye duymuştum
Selam canım çok sevindim bu topik keşke aktif olsa... clinart ın yeni yeri bitti mi canım ? biz eylül ayında trabzon merkezde olan clinart a gittik ön görüşme yapmaya o sırada doktoru beklerken doktorun telefon görüşmesine şahit olduk karşısındaki kişiye müşterilerim dağıldı Para lazım falan diyordu neyse üstüne geldi doktor konuşma yapmak için evrakları verdim inceledi bende sorun yok sanki bende sorun var histereskopiyi önerdi yapman lazım gibi ekstradan ücreti 500 tl imiş falan bunları duyunca bide üstüne müşterilerim dağıldı Para lazım diye duyunca eşim istemedi orayı... karadeniz de ilk tüp bebek denememi yaptım memnun kaldık ocakta tekrar deneyeceğim... sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun canım ? Sorun var mı sizde ?

evet canım benim tüplerim kapalıydı açtırdım 2 aşılama denemesi geçirdim.eşimde seviye düşüklüğü v ardı
,benim süt hormonlarımda biraz yüksek çıkmıştı şimdi düştü ama hayırlısı bakalım heycanlıydım sen şafak beyin dediğinimi duydun pekic anım

Evet canım şafak bey telde konuşuyordu bide eylül ayında clinart tadilat aşamasındaydi ne olacağı belli değildi yeni yere geçeriz ya da geçmeyiz falan deyince olurda orda tedaviye başlarsak yarım kalır diye korktuk biraz endişe ettim o yüzden karadenize karar verdik. . Sen hangi ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsun canım

hadiii şafak bey ilginç..şimdi endişe duymaya başladım hani..canım ben ocak yada şubatta yaptırcaz bu 2 ay içerisinde bakalım farabi hastanesinde de süleyman güveni önermişlerdi oda hastaları çok azarlıyormuş diyolar clinarta fiyatını sorduk geçen günlerde 3800 tl dediler.herşey içindeymiş farabide 1800 tl civarıymış karadenizin başarısı çok yüksek olduğunu duymuştum ama bilmiyorum kafam çok karıştı Rabbim hayırlısını versin inşallah canım bebişlerimize kavuşuruz.

Canım ben farabiden rapor aldım çok uğraştım ama sonunda aldım... benim toplam 2100 tuttu tüp bebek masrafım... raporlu hasta değilsen karadeniz hastanesi nde toplam 5000 Bine mal olur... clinart fiyati sadece hastane ücreti canım ilaçlar 1200 1500 arası tutar yani hemen hemen karadeniz ile aynı paraya denk gelir... farabi hastanesinde ki süleyman beyi duydum canım ama ilgi alaka olarak çok ilgisiz davrandıklarini duydum o yüzden ben orayı hiç düşünmedim... insan bu tedavi aşamasında ilgi bekliyor itilip kakılmak değil... karadeniz hastanesinde ki hemşireler hasta bakıcılar çok ilgili ve güler yüzlü.. yapılan kan testi sonuçlarını hiç beklemiyorsun her muayane gittiğin gün kan veriyorsun sonra evine gelince falan hemşire arayıp bilgi veriyor. Clinart ın karadenizden tek avantajı ımsı tekniği olması çok güzel bi teknik karadenizde yok ama başarılı bi hastane ona rağmen orayı seviyorum yine

canım çok teşekür ederim verdiğin bilgi için.evet insan bu dönemde gerçekten ilgi bekliyor.zaten devlet hastaneleri insanı süründürüyor yaa birde çok kalabalık aklımın bir köşesinde karadeniz de ozaman :)

Ne demek canım sende yeni bilgi alırsan Paylaş burda bende ocakta yaptıracağım... karar verince tedaviye başlayınca yaz bana canım burda kimse de yok keşke olsa çok mutlu olacağım fikir alışverişi olurdu inşallah gelen olur

tamam canım benim inş.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.

tamam canım benim inş.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.
Canım nbr karar verdin mi hangi merkezde tedavi olacağına? Ne zaman başlıyorsun bende inşallah kısmet olursa haftaya cumartesi başlarım galiba

Canım nbr karar verdin mi hangi merkezde tedavi olacağına? Ne zaman başlıyorsun bende inşallah kısmet olursa haftaya cumartesi başlarım galiba
Slm canım Allah yardımcın olsun eşim le karar verdik bi kaç ay daha deneyeceğiz olmazsa o zaman gideceZ ikimizde strese giriyoruz çünkü

Arkadaslar bizde tup bebek yaptiracaz ama karadeniz hastahanesi mi clinart mi olsa diye düşünüyoruz doktor ilgi cok onemli benim icin karadenizde asilama yaptirdim ama hic memnun kalmadim arkadaslar ne tavsiye edersiniz

Arkadaslar bizde tup bebek yaptiracaz ama karadeniz hastahanesi mi clinart mi olsa diye düşünüyoruz doktor ilgi cok onemli benim icin karadenizde asilama yaptirdim ama hic memnun kalmadim arkadaslar ne tavsiye edersiniz
mrba canım biz şu sıra bıraktık eşimden dolayı.ama bana doktorum şafak beyi önermişti clinartta burdaki arkadaşlardan da bir takım yorumları görünce kararsız kaldım açıkcası..

mrba canım biz şu sıra bıraktık eşimden dolayı.ama bana doktorum şafak beyi önermişti clinartta burdaki arkadaşlardan da bir takım yorumları görünce kararsız kaldım açıkcası..
Bende safak beyi düşünüyorum herkes onu söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…