Tüp Bebek Merkezleri Karadeniz Hastanesi tp bebek merkezi hakknda bilgi topluyorum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende karadenizde tedavi oldum.ilgi ve alakadan sonderece memnun kaldım gorevlilerin iletisimi ve ilgisi memnuniyet vericiydi.ilk denememizde sonuc pozitif cıktı suan 6 aylık hamileyim ve insallah kızımız olacak.....

inşallah arkadaşında hayırlı sonuçlar alır canım
bende karadenizde tedavi oldum.ilgi ve alakadan sonderece memnun kaldım gorevlilerin iletisimi ve ilgisi memnuniyet vericiydi.ilk denememizde sonuc pozitif cıktı suan 6 aylık hamileyim ve insallah kızımız olacak.....

öncelikle paylaşımda bulunduğun için çok teşekkür ediyorum canım
bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım nereye gitsem
en son o arkadaşın yaşadıklarını okuduktan sonra ordanda vazgeçtim bizim için en önemli olan nokta doktorla hastanın birbir ilişki içerisinde olmasısır o arkadaşta yaşamamış olsaydı neden yazma gereği duyacaktıki :uhm: şimdi ktüde yapmaya karar verdim ve araştırma içerisindeyim hayırlısı allahtan ne diyelim sanada allah tamamına erdirip sağlıkla kollarına alacağın günleri görmeyi nasip etsin inşalllah :Saruboceq:

canım sen nerelerdesin uzun zaman oldu görüşmeyeli ya...opuyorumnanaktan

ktü de ben değil ama şuan bir arkadaş yaptırdı aşılamayı sonucunu bekliyoruzz...

canım bana daha ayrıntılı prosedürün nasıl işlediğini hangi doktora gittiğini
ne kadar harcama yaptığını doktorundan memnun olup olmadığınıda yazarsan çok memnun olucam cevaplarını acilen bekliyorum opuyorumnanaktan

canım ayrıntıları bende bilmiyorum ..ama arkadaşın sonucunu bildiririm sana..

dr da sanırım hasan bozkoya arkadaşın

teşekkürler canım inşallah güzel haberlerle tekrar görüşürüz

Uykucum sonuç ne zamanalkisalkisalkis

Yaaaa pazartesi sabah erkenden gitt ozaman kan vermeyeee

inşşş canım :Saruboceq:

canım tıp fakültesinde aşılama yaptıran arkadaşın sonucu negatifmiş..
hayırlısı buymuş demekki canım peki devam edicekmi aşılamaya memnunmuymuş doktorundan benim için öğrenirmisin canım bide ne kadara yaptırdı özelinemi gitti doktorun
ssklımıydı ne kadar sürdü tedavisi ay çok soru sordum canım ama napıyım öğrenmem lazım ona göre bende gitmeyi düşünüyorum araştırma içerisindeyim şimdiden çok saol

bencede pazatesi git ve hayırlı haberlerle gel canım inşallah rabbim bu sefer yollamıştır bebğini :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım zaten sabah erken gideceğim ama sonuçlar öğleden sonra çıkıyor burdaki hastanede oda saat 3 ,, 3 buçuğu bulur çıkması

canım inan benimde bilgim yok bundan sonra ne yapacak memnun mu değilmi ..daha öncede söylemiştim sana çok ayrıntılı bilgi bilmiyorum ben..sadece orda yaptırdığını biliyorum o kadar

uykucu şirine naptın senin sonuç ney hadi sendende müjdeli haber bekliyoruz
ben verim müjdeli haberi canım hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileyim allahım herkese yaşatsın bu duyguyu

uykucu şirine naptın senin sonuç ney hadi sendende müjdeli haber bekliyoruz
ben verim müjdeli haberi canım hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileyim allahım herkese yaşatsın bu duyguyu

malesef olumsuz canım negatif

Uykucum hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktan

yağmurbebek sana aynen katılıyorum. bende 4-5 aydır karadeniz tüp bebek merkezine gidiyorum. Ama ilgisizlikten vedoktorlarla yeterince konuşup ikna olamamaktan yakınıyorum.
sanki çok normal bir süreçmiş gibi hadi iğnelere başlayalım diyor şafak bey ama aklınızdaki hiç bir soruya cevap alamıyorsunuz hemşirlerle konuşup ikna olmanız lazım ama ben doktorun beni buı konuda bilgilendirmesini ve tüp bebeğin doğru bir karar olduğuna ikna etmesini istiyorum.
şimdi başka bir merkeze gitmek için araştırma yapıyorum.
allahım inşaalah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
dua edin nolur.

mrb arkadaşlar kısaca kendimi anlatayım size 3yıllık evliyim eşim azosperm benimde tüplerimden biri tıkalı ve kesinlikle tüp bebek denildi karadeniz farabi hastanesinde incelendik ve sonuç bu denildi sonra Karadeniz hastanesi tüp bebek merkezinde şafak beyi çok öneren oldu ona gittik oda direk tüp bebek dedi bize rapor çıkartmamızı önerdiler bizde raporu bekliyoruz şimdi ALLAH NASİP EDERSE 15ay sonra tedviye başlayacaz hem çok korkuyorum hem çok tereddütdeyim tüp bebek için doğru yerdemiyiz bilgi ediniyorum yorumlarınızı bekliyorum ALLAHIM HERKESE ANNELİK DUYGUSUNU TADDIRIR İNŞ..

bende rizedeyim yaptırdın mı tüp bebeği.tavsiye eder msin karadenizi.

Arkadaslar bende clinart tüp bebek merkezi safak beyi düsünüyorum, bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

vallaha arkadaşlar ben hastaneden ve çalışan personelden doktoruma hepsinden çok memnunum ilgisi tatlı dilleri yardımcı olmaları süper ben 2 sefer dış gebelik geçirdim ve birincisinde tüpüm alındı 2 sinde ise iğneyle kurutuldu kurtuldum sonrasında normal olur diye eşim düşünüyordu ama ben bir muayene olma tarafındaydımki şükür iyikide oldum meğersem diğer tüpümde enfonksiyondan kapanmış labaroskopi yoluyla açılma imkanı vardı ama bu hastanede aynı ben gibi bi komşum vardı tüp bebebk tedavisiyle şuan 4 aylık hamile bende aynı hastaneye gittim ilgisiyle ve rabbimin yüzüme gülmesiyle bu ocak ayın 27 de sonucu belli olacak onu beklemekteyim rabbimden yuvasını evlat sesinden ayrı koymasın şükür 5 yaşında kızım var o çok yalvarıyor banada kardeş yapın diye allahım onun yüzüne güler inşallah herkese dermansız dert vermez allahım sadece araştırmamış yol almayın derim.

Merhaba arkadaşlar... 5 yıllık evliyim 3 yıldır çocuğumuz olmuyor. 2 negatif aşılma sonrası özel karadeniz hastanesinde ilk tüp bebek denemesini yaptık... maalesef tutmadı ilgi alakaya gelince gayet herkes güler yüzlü özelikle ayşe hemşire çok güler yüzlü doktordan hasta bakıcılara Varana kadar gayet ilgili herkes. Tabii ki doktorlar hemşireler kadar konuşmuyor ama sorduğum sorulara cevap alıyorum... doktorum hasan Tahsin gayet iyi doktor ikinci tüp bebek dememi tekrar aynı merkez aynı doktor ile deneyeceğim... karadeniz hastanesinde tedavi olanlar yazarsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…