E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Balımmmm inşallah araştırmalarında muvaffak olursun. :Saruboceq: En doğrusunu yapmışsın. Şimdiden araştırmak en güzeli. :lepi: Meleğin en kısa zamanda seni bulsun tatlım. :Saruboceq: :CüvCüv:
mrh canım.ben bir kaç kişinin önerisiyle özel karadeniz hastanesine gittik.öyle kalabalık öyle kalabalıktıki anlatamam.zaten eşim çok rahatsız oldu. neyse muayeneye geçtik. doktor gayet ilgiliydi muayene etti. ve bizi rizede art ıvf klinik açıldığını hatta oraya haftada 2 kez muayeneye geldiğini söyledi.size orası daha yakın dedi.şimdi rizede tüp bebek hazırlığı yapılıyo.ama rizedeki doktorum transfer için ankaraya yollayacak.tarabzonla ilgileri ne kadar bilmiyorum. rizedeki merkezden çok memenunum. hayırlısı bakalım. inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın canım.
Merhaba bende uzun bir araştırmadan sonra bende oraya karar verdim ama 3 ay gibi dinlenmeye aldım kendimi malum iğnelerin etkisinin geçmesi zaman alıyor.3 aşılama yapıldı 1 kolomen ilaç ile olduğu için rapor çıkaramadım.aşılamalarımı k.t.ü.prof mehmet özekeren 'e yaptırdım ama nasip olmadı sebepsiz infertilite diyorlar bakalım bu süreçte bakarsın normal yollarla olur diyede dua ediyorum.herkesin ALLAH yar ve yardımcısı olsun.
Bugün topikelrde dolaşırken tüp bebek bölümünde bir arkadası gördüm oda bu hastanede yaptırmış malesef düşük yapmış.2. tüp bebe tedavisi için başlayacagını okuyunca sordum arkadasaaa..kaydirigubbakcemile2İyi bir merkezmiş başarı şansı gayet iyi doktorları falanda iyi olduğunu söyledi çokk mutlu oldumm :) allahıma şükürr bilgi alabıldım.İnşallah başka arkadaslarda paylaşımda bulunurr hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?