• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Karadeniz Hastanesi tp bebek merkezi hakknda bilgi topluyorum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlar 2 seneyi aşkındır bebek istiyoruz. Ancak tam olarak belirli bir sebep olmamasına rağmen henüz gebelik gerçekleşemedi.Aslında eşimde az da olsa sperm hareket sorunu var. Doktor engel değil demişti ancak henüz gebelik oluşmadı.
Doğal yoldan devam ettiğimiz bu süreçte bir yandan da tedavi merkezlerini araştırmak istiyorum. Bu süreyi böyle değerlendirmek en mantıklısı. Eğer meleğim gelirse bu yaptığım araştırma da başkalarına ışık olarak kalır diye düşündüm.

Oturduğumuz şehir itibariyle pek alternatifim yok maalesef. Trabzon’daki KARADENİZ HASTANESİ TÜP BEBEK MERKEZİ bana en yakın yer. Ben de öncelikle buradan başlamak istedim.

Sizlerin yorumları benim için çok önemli. Çünkü buradan topladığım bilgiler dahilinde adım atmayı düşünüyorum. Tüm samimi cevaplarınızı bekliyorum. Olumlu ya da olumsuz bu merkezle ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşırmısınız? Tedavi görenler , görmeyi düşünenler , memnun kalanlar , hoşuna gitmeyenler…

Allah bu yolda kimseyi umutsuz bırakmasın. Hepimizin çok şükür ümitleri , umutları var. Bebek isteyen herkes en kısa zamanda bu muradlarına ererler inşallah. Hamileler ; sizler de sağlıkla kucağınıza alın dilerim. Anneler ; Allah yavrularınızı size bağışlasın , uzun ömürler versin.

Şimdiden çok teşekkürler..

:delphin::delphin::delphin::delphin:

Balımmmm inşallah araştırmalarında muvaffak olursun. :Saruboceq: En doğrusunu yapmışsın. Şimdiden araştırmak en güzeli. :lepi: Meleğin en kısa zamanda seni bulsun tatlım. :Saruboceq: :CüvCüv:

Balımmmm inşallah araştırmalarında muvaffak olursun. :Saruboceq: En doğrusunu yapmışsın. Şimdiden araştırmak en güzeli. :lepi: Meleğin en kısa zamanda seni bulsun tatlım. :Saruboceq: :CüvCüv:

Allah razı olsun senden nevrom her zaman bana destek oldunn :delphin:

canım hayırlısı olsunn olacak de sadece olacak diye düşün...
hiç fikrim yok malesef bitanem...
ama bursada önereceğim tek yer var o da acıbadem hastanesi tüp bebek merkezi...
bu güne kadar orda tüp bebek yaptırıpta tutmayan hiç görmedim...
allah hepimizin yardımcısı olsun
öptüm balım

Balım canım benim hakkında herşeyin hayırlısı olsun...
inş bu hastaneye hiç gerek kalmaz da meleğin gelir:Saruboceq::Saruboceq:
ama senden şunu istiyorum moralini hiç bozma üzgün görmek istemiyorum seni:1hug:
Allah yardımcın olsun umarım hastane hakkında bilgi edinirsina.s.
İstanbulda olsan sana yardımcı olurdum:CüvCüv:

balimm senin adina cok sevindim....arastirma yapman cok iyi olmus...dr ve embriyolog cok onemli insallh seni duyan arkadslar bilgilendirirler...
tedaviye adim atma dusuncen bile cok guzel.
en yakin zamnda bebisin sana gelir...
bizleride gelir..
ANNE OLMAK ISTEYEN HERKESE MUCIZELERINI ESIRGEME ALLAHIM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

balım yardımcı olmak çok isterdim ama bir bilgim yok:sm_confused::sm_confused:

herşey gönlünce olsun canım :1hug::asigim:

mrh canım.ben bir kaç kişinin önerisiyle özel karadeniz hastanesine gittik.öyle kalabalık öyle kalabalıktıki anlatamam.zaten eşim çok rahatsız oldu. neyse muayeneye geçtik. doktor gayet ilgiliydi muayene etti. ve bizi rizede art ıvf klinik açıldığını hatta oraya haftada 2 kez muayeneye geldiğini söyledi.size orası daha yakın dedi.şimdi rizede tüp bebek hazırlığı yapılıyo.ama rizedeki doktorum transfer için ankaraya yollayacak.tarabzonla ilgileri ne kadar bilmiyorum. rizedeki merkezden çok memenunum. hayırlısı bakalım. inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın canım.

mrh canım.ben bir kaç kişinin önerisiyle özel karadeniz hastanesine gittik.öyle kalabalık öyle kalabalıktıki anlatamam.zaten eşim çok rahatsız oldu. neyse muayeneye geçtik. doktor gayet ilgiliydi muayene etti. ve bizi rizede art ıvf klinik açıldığını hatta oraya haftada 2 kez muayeneye geldiğini söyledi.size orası daha yakın dedi.şimdi rizede tüp bebek hazırlığı yapılıyo.ama rizedeki doktorum transfer için ankaraya yollayacak.tarabzonla ilgileri ne kadar bilmiyorum. rizedeki merkezden çok memenunum. hayırlısı bakalım. inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın canım.

Canım cevabın için şimdiiden teşekkür ediyorum...Rabbim cümlemize versin inşallah ..Evet canım biliyorum rizede araştırma üzerine klınik açıldı ve doktorlarıda tanıyorum demek transfer için ankaraya sevk ediliyor:uhm:

evet transfer için ankaraya gideceğiz.ama zannedersem senin tercihin raporu onlar çıkarıyorlar diye.raporsuz veya engelsiz bi durum varsa tarbzondada yaptırabilirsin.biliyosun rapor için şartlar var.

Merhaba bende uzun bir araştırmadan sonra bende oraya karar verdim ama 3 ay gibi dinlenmeye aldım kendimi malum iğnelerin etkisinin geçmesi zaman alıyor.3 aşılama yapıldı 1 kolomen ilaç ile olduğu için rapor çıkaramadım.aşılamalarımı k.t.ü.prof mehmet özekeren 'e yaptırdım ama nasip olmadı sebepsiz infertilite diyorlar bakalım bu süreçte bakarsın normal yollarla olur diyede dua ediyorum.herkesin ALLAH yar ve yardımcısı olsun.

kızlar sizleri yakından takip edeceğim onun için yeniliklerden haberdar edin lütfen.

Merhaba bende uzun bir araştırmadan sonra bende oraya karar verdim ama 3 ay gibi dinlenmeye aldım kendimi malum iğnelerin etkisinin geçmesi zaman alıyor.3 aşılama yapıldı 1 kolomen ilaç ile olduğu için rapor çıkaramadım.aşılamalarımı k.t.ü.prof mehmet özekeren 'e yaptırdım ama nasip olmadı sebepsiz infertilite diyorlar bakalım bu süreçte bakarsın normal yollarla olur diyede dua ediyorum.herkesin ALLAH yar ve yardımcısı olsun.

Merhaba canım...Demek hastane hakkında araştırma yaptın ne güzel inşallah hakkımızda hayırlısıı olur o hastane.Evet canım k.t.ü deki prof mehme beyi tanıyorum bende :( orada aşılama düşünüyordum ama :( aşılama tutma şansımın az olmasından normal yolla biraz daha bekleyip karadeniz tüp bebek merkezinde :( allah izin ederse orası istiyorum.Rabbim inşallah hiç bunlara gerek kalmadan normal yolla bize müjdemizi verdirir inşallah ...:çok üzgünüm:

Başka yardımcı olucak arkadaş yok sanırım :çok üzgünüm:Karedenizden :( kimsecikler yok burda

Trabzonda yaşayıp bu merkez hakkında bilgisi olanlar yokmu:çok üzgünüm:

Bugün topikelrde dolaşırken tüp bebek bölümünde bir arkadası gördüm oda bu hastanede yaptırmış malesef düşük yapmış.2. tüp bebe tedavisi için başlayacagını okuyunca sordum arkadasaaa..kaydirigubbakcemile2İyi bir merkezmiş başarı şansı gayet iyi doktorları falanda iyi olduğunu söyledi çokk mutlu oldumm :) allahıma şükürr bilgi alabıldım.İnşallah başka arkadaslarda paylaşımda bulunurr hihoyyyt

Bugün topikelrde dolaşırken tüp bebek bölümünde bir arkadası gördüm oda bu hastanede yaptırmış malesef düşük yapmış.2. tüp bebe tedavisi için başlayacagını okuyunca sordum arkadasaaa..kaydirigubbakcemile2İyi bir merkezmiş başarı şansı gayet iyi doktorları falanda iyi olduğunu söyledi çokk mutlu oldumm :) allahıma şükürr bilgi alabıldım.İnşallah başka arkadaslarda paylaşımda bulunurr hihoyyyt

o kişi benim galiba canım düşük değildi benimki...2.5 aylıkken kalbi durmuştu.. inşallah ağustos gibi tekrar deneyeceğiz..

ben ilk tüp bebek tedavimi orda yaptırdım..ne bileyim ben memnun kaldım valla..hemşireler,doktorlar,embriyolog hepsi iyiler ..

transferden sonra test günüme daha bir hafta vardı hemşireler aryıp sordu nasılsın,iyimisin seni merak ettik bir sıkıntın var mı diye..bu çok hoşuma gitti..hastalarını takip ettiklerini ve bu işe önem verdiklerini gösteriyordu..

evet Trabzon'dan bu merkeze giden arkadaşlar yazsın lütfen birbirimizi takip edelim..

kimler nasıl tedavi gördü,memnun kalan kalmayan arkadaşlar yazsın lütfen.

Son düzenleme:
kızlar özel karadeniz tüp bebek denemesi yapan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyoruz.

merhaba bende trabzzonda yaşıyorum 19 haftalık hamileyim inş sizlerede allah nasip eder en kısa zamanda ben şimdiye kadar doğum hastanesi dr özeline gidiyodum ama hastane bana çok ilgisiz ve pis geldi doğum bölümünüde gördüm ve karadeniz hastanesini düşün dediler bende özel hastane hem temiz hem ilgili olurlar diye düşündüm ve oraya gitmeye karar verdim ama dr tecrübesiz dediler bu konu hakkında bi bilginiz varmı acaba

merhaba ben de trabzonda yaşıyorum karadenizde şafak beye başladım kontrol aşaması çok güzeldi.tüm tahlilleri yaptırdık pazartesi gün sonuçları göstereceğim ona göre tedavi olacağım.hastanenin ve doktorların çok iyi olduğunu ben de duydum.

Back