Yok yok Trabzona özgü orda öyle şeyler göremezsin fb gs bjk bayrağı saldırırlar netBence koyu fanatikler her yerde her moku yiyebilirler. Trabzon'a özgü değil.
Mesela Bursa'da ya da Eskişehir'de de lig zamanı başka takım üniforması ile gezeceğinize direk 5. kattan atlayın, daha az acıtır.
Trabzon'da işte böyle fanatik bir şehir, diğer Anadolu takımları gibi... Ne saçma...
yoo öyle bir durum yok.normal günde bjk formasıyla gezen tanıyorum. Ayrıca Fenerbahçe'nin arabaları devirdiği zamanlar unutuluyor sanırım.Yok yok Trabzona özgü orda öyle şeyler göremezsin fb gs bjk bayrağı saldırırlar netbjk şampiyonluğu bile kutlanmamış fotolarını atmışlardı şampiyonluk kutlanamayan tek şehir diye
Merhaba taşındınızmı karadenize biraz bilgi verirmisin bizde düşünüyoruz taşınmayıarkadaslar ben karadeniz asigiyim kucuklugumden beri gitmek istemisimdir sonunda artik hayalim gercek olucak gibi seneye karadenize tasinmayi dusunuyorum.Daha once gitmedim ama orali birsuru tanidigim var hepsinide cok seviyorum.Ama tasincagimi duyanlar nedense oranin insanini cok guzel anlatmiyolar baska yerden geleni sevmezlermis falan dogrumu bu benim yillarca tanidgim tontis insanlar kotu mu yoksa baska sehirden geldim diye arabami falan cizmezler dimi ?Doktorumun arkadasina oyle yapmislar da iyice gozum korktu.Orali olan yada orda yasayan bilgilenirirse sevinirim :)
Ben 3 yıldır yaşıyorum şkür tayinimiz çıktı trabzondan sonrasına geçmeyin artvin rize insanları çok kabaMerhaba taşındınızmı karadenize biraz bilgi verirmisin bizde düşünüyoruz taşınmayı
Hangi muhitler iyi oturmak için birde iş olanakları nasıl eşimde bende bir işe girip çalışmayı düşünüyoruzdaBen 3 yıldır yaşıyorum şkür tayinimiz çıktı trabzondan sonrasına geçmeyin artvin rize insanları çok kaba
Samsun a taşını çok ucuz rize artvin aşırı pahalı ve iş imkanı az ben fenerde oturuyorum rize de en kötü ev 600Hangi muhitler iyi oturmak için birde iş olanakları nasıl eşimde bende bir işe girip çalışmayı düşünüyoruzda
Doğu diyorsunuz 3 5 yıldır burdayım rize lileri elimle tek tek yolda gsterebilirm yanılarsan samsndan buraya doğru olan kısımdır:)Bütün Karadeniz'i dahil etmiyorum ama özellikle doğu k. tarafının insanına ısınamadım. Ya bana kaba, yol yordam bilmeyen, cahil kısmı denk geldi hep ya da hepsi öyle. Cahilden kastım at gözlüğü aslında daha çok. Kendi doğruları dışındakilere saygıları yok hatta öyle bir ihtimal yok. Konuşma adabı hatta yolda yürüme adabı yok.
Samsun'un sanki Karadeniz ile ilgisi yok, Antalya, İzmir, Mersin vs gibi bir yer.