- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
Merhaba arkadaşlar 4 hafta 1 günlük hamileyim fakat kan testimde karaciğer enzimlerimin normalden çok yüksek oldugu ortaya çıktı. Hepsi 200 üstü. Moralim çok bozuldu. Yarın gastroentereloye gideceğim. Ultrasonla bakıldıgında her şeyin normal bir tek karaciğerde biraz yağlanma gözüktüğünü söyledi doktor. Totalde 3 farklı doktor baktı. Korkuyorum hem de çok. Hiç karaciğer bölgesiyle ilgili sıkıntım yoktu. Neden böyle oldu bilmiyorum. Son 2 yıldır dışarda çok yemek yedim. Ve hareket etmedim 17 kilo aldım. Kilom 59dan 76 ya çıktı. Son 2 aydır spor yapıyodum. 72ye indim. Midem için 4 yıldır mide ilacı kullanıyodum ve kan ilacı bir süre de antidepresan. Antideprasanı 3 aydır içmiyorum ki yavaş yavaş düşük miligram seyrederek bıraktım. Kan ilacını da nerdeyse 1 aydır içmiyorum. Mide ilacını da o şekilde. Bir tek gaviscon alıyorum günde bi kaç kez. Test yapılmadan önceki gece içmiştim kan ilacı 2 güncük. Onlar da değeri yükseltmiş midir? Benimle aynı durumda olup da değeri düşen var mı? İnternette okuyorum kürtaj gerekir vs deniliyor. Ya da forumda bu sebeple ölen anneler varmış. Korkuyorum. Gebeliğime sevinemedim bile...