• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaciger Biyopsi Sonucu

Prenses2746

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
4
3
1
26
Merhaba arkadaşlar ben sağ yan karın ağrısıyla hastaneye başvurmuştum ultrasonla bakıldı Mr çektirdim lezyon gözüküyo ama karaciger enzimlerim kan değerlerim normal şekilde biyopsi yaptırdım sonucu daha almadım internetten okuduklarım korkutuyo böyle bişey yaşayan var mı? :KK43:

H HayatbAlf benzer süreçlerden geçti. Benim konu hakkında pek bir bilgim yok açıkcası. Ama kan değerleri normalse neden biyopsi alındı? Usgde mi şüpheli şeyler görüldü?

dok
H HayatbAlf benzer süreçlerden geçti. Benim konu hakkında pek bir bilgim yok açıkcası. Ama kan değerleri normalse neden biyopsi alındı? Usgde mi şüpheli şeyler görüldü?
Doktorda zaten çok şaşırdı çok tuhaf oldugunu söyledi hatta endoskopi ve kolonoskopi yaptırdım onlarda temiz alt ve ast degerlerim normal afp degerimde normal ama ultrasonda bakıldıgında bi lezyon oldugu belirtiliyor

Kayınpederimde ve babamda da var lezyonlar en az 10 senedir. Zararsız denildi ikisindeki lezyon için de.Korkutmayın kendinizi boşuna. Umarım sizin de kötü bir şey yoktur. Allah şifa versin.

Back