karaca yemek takımlarından memnunmusunuz?

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
karacanın yemek takımlarını,kahvaltı takımlarını kullananlar vardır mutlaka...nasıl memnunmusunuz?

çeyiz hazırlığı yapıyorum,hiç bişeye karar veremiyorum..boshayallersmile

bievden almayı düşünüyordum ama karacanın modelleride çok güzel....yeni çıkanları gördünüzmü bilmiyorum ama kahvaltı takımlarını flnda çok beğendim ama kalitesini merak ediyorum....

yardım edermisiniz:hulya:

teşekkürler canım...bir tek sende var galiba ya da bir tek sen memnunsun,baksana kimse yazmamış

yokmu kızlar başkaaa....ben çok beğendim stillerini ama işte iyimidir değilmidir bilemiyorum yardım edin yafff:çok üzgünüm:

Bende çok beğeniyorum Karacanın ürünlerini,
henüz almadım yemek takımlarımı ama beğendiklerimin çoğu Karaca.
Herhalde tercih hakkımı ondan yana kullanıcam bende,
hatta kullananlardan hep olumlu şeyler duydum canım
Yalnız bir yerde okumuştum çin malı diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum tabi :uhm:

sanırım bende öyle yapıcam canım...özellikle kahvaltı takımı ve günlük yemek takımı konusunda karacada karar verdim....

misafir için olanda kararsızım çünkü kare modelleri pek yok olanda pek hoşuma gitmedi gibi....off ne zormuş karar vermek...:bbo:

Ben yemek takımlarından memnunum, ama asla tencere takımlareını ve çaydanlığını önermem, özellikle çelik olanları

günlük yemek takımını bievden aldım kızlar....çok güzel bi modeldi hemen aldım...daha önce 12 kişilik takımmış bu şimdi tek tek satıyolardı tabaklarını fln..bende 6 kişilik takım yaptım...

çorba kasleri,çukur tabakları,pasta tabakları,servis tabakları,1 adet büyük salata kasesi ve 1 adet büyük kayık tabak,yuzluk biberli hepsini aldım 6 kişilik....

misafir takımı halaaaa bulamıyorummlaelaelaelaelae

tüm takımlarım (yemek, kahvaltı, çay, çatal kaşık, tencere vs.) karacadan ve çok memnunum

bende çeyizime karacanın yemek takımını almıştım çok emenunum canım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…