Canim bu takim kesinlikle 510 tl olamaz, bi yanlislik olmali
bu modelin bone china olmayanini cikardilar..
Yani senin bahsettigin tastan yapilan porselen modeli..
Yemek takiminin kodunu suan ezbere bilmiyorum,yarin ögrenip takimin fotografini buraya eklerim..
Model ayni sadece kaliteleri farkli, fiyatta ona göre iniyor yada cikiyor..
Bu arada güzel bi tercih gercekten,hersey gönlüne göre olsun..
Aaa yorumlari okumadan yazdim hemen:)) yemek takimini almissin bile, güle güle kullan canim..
Bugün karacanın bir yemek takımını gördüm..Taksitli fiyatı 510 liraydı.Açıkçası hem karaca hem de bu modelinin bu fiyata olması şaşırtıcı ama gerçek. =) Yakından görünce içime de sindi açıkçası ama sizlerinde görselliği açısından fikrini almak istedim.Zaten bir yemek takımına çok deli paralar yatırmak istemiyorum.Gerçi bir ay sonra falan alacağım nasipse yine bir gezinip bakarım ama ilk tercih bu gibi gözüküyor.
Sizce de hoş mu? :26:
takım çok güzel güle güle kullanın...
magaza ıle bayı arasında fıyat farkı oluyo genelde..
örnegın sıemens bı beyaz esyayı bayı liste fiyatı 1.345 ten 1.200 e ınerken başka bayıden 850 ye aldık ...
bayıler arası bıle 350 tl fark olabılıyo...
inşallah senınkı orjinal bone china modelıdır..
bu arada canım aldığın yerın ınternet sitesı felan var mı?
bilgilerini adres telefon vs. burdan ya da özelden paylaşabilir misin?
merhabalar cnmm iyisindir ??inşallah
bu tanım benim en begendim takımlardan biri ve aldıgın fiyatı duyunca gerçekten şaşırdım.
iyi günlerde sağlıkla kullan inşallah
bende kocaelideyim bana aldıgın yerin adresini verirmisin izmitte nerdeymiş bu dükkan çok merak ettim???? bende çeyizime almak istiyorum.özel mesaj olarakta atabilirsinn
Saolasın
merhabaa
çok teşekkürler bilgi verdigin için ben bugun çarşıdaydım aklıma geldi ugradım (akademi hastanesinin hemen yanı bunu diyorsun ?????sanırım başka ...........varmı izmitte ???)
karacanın takımları var ama bu model yok benzerleride 900 lira...... bir arkadaşım burdan almış karacanın takımını dedim tarif ettim fiyatını söyledim.baayan ısrarla imkansız olamaz dedi bizde 510 tl hiç yemek takımı olmadı dedi
Anlamadım cnm yaa
(özelden atamıyorum burdan yazdım kusura bakma )
Tamam cnm saolasın :)
bahserin hemen yanındaki çavuşoglunun hemen karşısındaki sanırım????? ama adını bilmiyordumm.saolasınn yordum senii
İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?