Canim bu takim kesinlikle 510 tl olamaz, bi yanlislik olmali
bu modelin bone china olmayanini cikardilar..
Yani senin bahsettigin tastan yapilan porselen modeli..
Yemek takiminin kodunu suan ezbere bilmiyorum,yarin ögrenip takimin fotografini buraya eklerim..
Model ayni sadece kaliteleri farkli, fiyatta ona göre iniyor yada cikiyor..
Bu arada güzel bi tercih gercekten,hersey gönlüne göre olsun..
Aaa yorumlari okumadan yazdim hemen:)) yemek takimini almissin bile, güle güle kullan canim..
Çok teşekkür ederim canım senden beğeni gelince yorumunu bekledim zaten. =)
Özellikle sordum fiyatının bu kadar düşük olması falan araya aracı koymuyoruz biz falan dediler yorumlarda söyledim zaten. =) Açıkçası şu olsun bu olsun gibi bir takıntım yoktu benim bu konuda. Hatta çakması falansa söylesinler yine alabilirim diyordum. Sadece bilgim dahilinde olsun bir şeyler.Ama özü yine karacaymış buna sevindim. =) Gerçi gelen kutusu karaca,altında hani yazar ya takımların o işte karaca model birebir aynı.Çakmasını yapmazlar herhalde o kadar da dimi? :26: Olsa da olan oldu artık..O kadar para vermek istemiyordum çünkü eksikler bitmiyor.
Yorumun ve güzel sözlerin için çok sağol canım benim. =)
Özellikle sordum fiyatının bu kadar düşük olması falan araya aracı koymuyoruz biz falan dediler yorumlarda söyledim zaten. =) Açıkçası şu olsun bu olsun gibi bir takıntım yoktu benim bu konuda. Hatta çakması falansa söylesinler yine alabilirim diyordum. Sadece bilgim dahilinde olsun bir şeyler.Ama özü yine karacaymış buna sevindim. =) Gerçi gelen kutusu karaca,altında hani yazar ya takımların o işte karaca model birebir aynı.Çakmasını yapmazlar herhalde o kadar da dimi? :26: Olsa da olan oldu artık..O kadar para vermek istemiyordum çünkü eksikler bitmiyor.
Yorumun ve güzel sözlerin için çok sağol canım benim. =)