bu takim sitesinde 499 euro a satiliyor...nasil oluyor anlayamadim..euro ile tl arasindaki fark yari yariya nerdeyse..??????????????
Karaca Avrupa-Shop | Square Bone Collection 8054 / 84 Parça Yemek Takımı | Karaca Avrupa-Shop
Güzel takım zaten kareler daha hoş oluyor. Bende karacadan almıştım çok güzel duruyor gerçekten
eğer bu fiyat doğruysa sakın kaçırma bence yarın sabah hemen gidip al canım.
kırık çıkık falan olursa bizi bilgilendırirsen sewınırım:) sağlamsa eger koşup alacağımm çeyizimee
Merak etmeyin bilgi veririm tabii. =) Ancak şöyle bir şey var ki ben bir iki yere sordum fiyat internete geçen fiyat.Tek bir dükkanda böyleydi.Eğer aynı şehirdeysek veya yakın bir şehirde olup gelebilecekseniz dükkanının ismini veririm. =)
istanbul ataşehirdeyim ben :) biraz araştırırım bende umarım o fiyata bulurum aynısı olmasada ona benzer baya güzel takımlar war buluruz inşallah :) teşekkur edıorum cewp içinn sende güle güle kullan takımını
Benim yemek takımım Karaca ve bu model ben cok begenerek almıstım öneririmde ben aldıgımda yaklasık 1 milyardı ama cok kalıteli gorunumde super Masallah :) kahvaltı takımımda karaca ben cok memnunum öneririrm cnaım
arkadaşım söyle bakim sen nerde oturuyordun
bizim buralarda da yuvarlak model karaca yemek takımları hep 510 civarında ama karesine ilk sende duydum
bu arada takımı bende beğendim güzel görünüyor güle güle kullan inşallah
güle güle kullan canım modeli çok güzelmis..yanında çatal kaşık bıçak tencere takımını falanda alsaydın ya
Bugün karacanın bir yemek takımını gördüm..Taksitli fiyatı 510 liraydı.Açıkçası hem karaca hem de bu modelinin bu fiyata olması şaşırtıcı ama gerçek. =) Yakından görünce içime de sindi açıkçası ama sizlerinde görselliği açısından fikrini almak istedim.Zaten bir yemek takımına çok deli paralar yatırmak istemiyorum.Gerçi bir ay sonra falan alacağım nasipse yine bir gezinip bakarım ama ilk tercih bu gibi gözüküyor.
Sizce de hoş mu? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?