Karaca Yemek Takımı?

Vira

Biг Öчкü ..
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
781
8
46
Kocaeli
Bugün karacanın bir yemek takımını gördüm..Taksitli fiyatı 510 liraydı.Açıkçası hem karaca hem de bu modelinin bu fiyata olması şaşırtıcı ama gerçek. =) Yakından görünce içime de sindi açıkçası ama sizlerinde görselliği açısından fikrini almak istedim.Zaten bir yemek takımına çok deli paralar yatırmak istemiyorum.Gerçi bir ay sonra falan alacağım nasipse yine bir gezinip bakarım ama ilk tercih bu gibi gözüküyor.

Sizce de hoş mu? :26:​

bu takım gercektende cok hos karacanın kendı sıtesınden baktım 984 mılyon yazıyordu acaba gıdıp karaca magazasından aldıgımızda gercekten bu fıyata bu takımı bulabılıcekmıyım? :)

Açıkçası bende çok şaşırdım.Hatta mağazada defalarca ne kadar ucuz olduğunu belirttim.Annem çıkışta söylenir mi öyle diye kızdı biraz. Ben evkur gibi bir yere baktım..Ama gerçekten mağazandan mağazaya değişebiliyor.​

Güzel takım zaten kareler daha hoş oluyor. Bende karacadan almıştım çok güzel duruyor gerçekten

bu takim sitesinde 499 euro a satiliyor...nasil oluyor anlayamadim..euro ile tl arasindaki fark yari yariya nerdeyse..??????????????
Karaca Avrupa-Shop | Square Bone Collection 8054 / 84 Parça Yemek Takımı | Karaca Avrupa-Shop

Yukarıda ki arkadaşa yanıt verirken belirttim zaten çok şaşırdığımı ancak üzerinde ki fiyat etiketi dediğim gibiydi.Ki satıcı bayanla da konuştuk baya fiyat dediğim gibi.Neye göre o kadar indirim yaptılar bilmiyorum.Ya ellerinde son kaldı ellerinden çıkarmak istiyorlar.Bir ay dedim ama yakın zamanda tekrar gidip bakıcam ve almayı düşünüyorum.Fiyat farkının da niye bu kadar olduğunu sorarım.​

Güzel takım zaten kareler daha hoş oluyor. Bende karacadan almıştım çok güzel duruyor gerçekten

Bende hep kare takım almak istiyordum ama fiyatları gerçekten az buz değil.O yüzden acelem olmadığı için hep indirime girmelerini bekledim.Şans eseri de girdim o dükkana.Bakalım nasipse alacağım.Teşekkür ederim. =)​

eğer bu fiyat doğruysa sakın kaçırma bence yarın sabah hemen gidip al canım.

Doğru değilse duygularımla oynadıkları için fena yaparım. Şaka bir yana düşünüyorum bende gitmeyi.Dediğim gibi tek üründe olabilir.Ama fiyat buydu.Haberdar ederim zaten burayı. =) Çok teşekkür ederim olumlu yorumunuz için.

Bugün gittim takımı aldım arkadaşlar.Fiyatının ucuz olma sebebini de sordum internet sitesinde,başka mağazalarda 894 lira olduğunu falan.Bizde katalogda ki fiyatta farklıdır araya aracı sokmadan malları direkt aldığımız için uygun oluyor dedi.Hatta başka müşterilerde öyle söylüyorlar dedi.Ayrıca sadece karaca değil schafer porselenlerde normalinden daha ucuzdu.Bu yanıt yeterli geldi mi derseniz açıkçası yine de arada ki fark çok fazla olduğundan sebebini kavrayamadım.Ama ürün karaca.Zaten birebir taklidini yapmaları mümkün değil.Bakalım çarşamba günü ürün gelecek eksiği,kırığı vs. var mı bakacağım tabii.​

kırık çıkık falan olursa bizi bilgilendırirsen sewınırım:) sağlamsa eger koşup alacağımm çeyizimee

Son düzenleme:
kırık çıkık falan olursa bizi bilgilendırirsen sewınırım:) sağlamsa eger koşup alacağımm çeyizimee

Merak etmeyin bilgi veririm tabii. =) Ancak şöyle bir şey var ki ben bir iki yere sordum fiyat internete geçen fiyat.Tek bir dükkanda böyleydi.Eğer aynı şehirdeysek veya yakın bir şehirde olup gelebilecekseniz dükkanının ismini veririm. =)​

istanbul ataşehirdeyim ben :) biraz araştırırım bende umarım o fiyata bulurum aynısı olmasada ona benzer baya güzel takımlar war buluruz inşallah :) teşekkur edıorum cewp içinn sende güle güle kullan takımını

Benim yemek takımım Karaca ve bu model ben cok begenerek almıstım öneririmde ben aldıgımda yaklasık 1 milyardı ama cok kalıteli gorunumde super Masallah :) kahvaltı takımımda karaca ben cok memnunum öneririrm cnaım

arkadaşım söyle bakim sen nerde oturuyordun
bizim buralarda da yuvarlak model karaca yemek takımları hep 510 civarında ama karesine ilk sende duydum
bu arada takımı bende beğendim güzel görünüyor güle güle kullan inşallah

Son düzenleme:

İnşallah bulursunuz.Çünkü gerçekten geneli çok çok pahalı.Kırk yılın başında kullanılıyor ama parası tuzlu.Ben de Kocaeli'deyim..Belki gelme imkanınız olur uzak değilmişsiniz. =) Ayrıca sadece bu model değil fiyat olarak.Karaca takımları böyleydi dükkanda. =) Çok teşekkür ederim.

Hala dediğiniz civarda. Öyle bir denk geldi işte.Ama başka yerlerde baktığım takımlarla gerçekten fark yok.Altında karaca şeysini falanda gösterdi orada ki kadın.Kahvaltı takımımı emsandan aldım önerin için teşekkür ederim. =) Zaten her tel oldu.Bu karaca,kahvaltı emsan,günlük yemek takımı kütahya.

Yukarıda belirttim ama Kocaeli'deyim. =) Valla bende ilk bu dükkanda gördüm.Ona da şans eseri öylesine bir bakayım diye girdiğimde.Ki diğer sayfada açıkladım zaten. =) Çok teşekkür ediyorum.Sorunsuzdur inşallah hevesim kursağımda kalmaz.

Son düzenleme:
Bugün yemek takımı elime ulaştı arkadaşlar.Ne eksik parçası ne de kırığı falan var.Hayırlısıyla kullanmakta nasip olur inşallah. =)​

güle güle kullan canım modeli çok güzelmis..yanında çatal kaşık bıçak tencere takımını falanda alsaydın ya

güle güle kullan canım modeli çok güzelmis..yanında çatal kaşık bıçak tencere takımını falanda alsaydın ya

Çok teşekkür ederim beğenilmesine çok sevindim. =) Tek eksiğim yemek takımımdı Allah'a çok şükür dediğiniz eksiklerimi tamamladım. =)​

Canim bu takim kesinlikle 510 tl olamaz, bi yanlislik olmali
bu modelin bone china olmayanini cikardilar..
Yani senin bahsettigin tastan yapilan porselen modeli..
Yemek takiminin kodunu suan ezbere bilmiyorum,yarin ögrenip takimin fotografini buraya eklerim..

Model ayni sadece kaliteleri farkli, fiyatta ona göre iniyor yada cikiyor..

Bu arada güzel bi tercih gercekten,hersey gönlüne göre olsun..

Aaa yorumlari okumadan yazdim hemen:)) yemek takimini almissin bile, güle güle kullan canim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…