Mutfak Dekorasyonu Karaca Ürünleri hakkinda Yorum

karacadan uzak durun kızlarrrrr!!
ben kurumsallıktan müşteri memnuniyetinden bu kdr uzak bi firma görmedmm, günlk tencere takımı aldm karizma modeli o kdr çok kötü yorum okumustm ki bi tanesini denemek için evde kullanmaya karar verdk tam anlamıyla fiyasko, çeliğin içi çizik çizik oldu metal kaşık kullanmamamıza rağmen, üstelk neyle yıkarsak yıkayalm dış yüzeyi leke leke dalga dalga ve çıkmıo, yetkili kişi valla biz bişi yapamıorz biz de kullanıoz aynı sorunu yaşıorz dedi kala kaldm ne iade ne değişim hiç bişi yapmadılar, aklınız varsa çeliğini kullanmayın porselenini bilemem ama çin malı olduğunu duymustm, kesinlkle tawsiye etmiorm sahsen ben:20:tencereleri de anneme bırakmayı düşünüorm daha iyi markada beğendiğim bi model çıkarsa

Bende karaca düşünüyordum ama çok kötü olduğunu duyuyorum bir iyi diyorlar bir kötü diyorlar alıpta korkulu rüya görmek istemem açıkçası biraz daha fazla veririm daha kaliteli markaları tercih ederim en azından içim rahat olur. Nasıl bir markaki insanları tereddütte bırakıyor. Zaten çin malı ne beklenir ki.

Arkadaşlar karacanın 98TL'lik günlük yemek takımını almak istiyorum.nasıldır?ve hangi rengi önerirsiniz?

karaca ürünlerinden ve firma yetkililerinin sorumsuzluklarından çektiğimi hiç bir firmadan-üründen çekmedim.usanıp da telefonu kapatırken sizi anlatmayacağım yer kalmayacak dedim ve söylediğimi yapıyorum. tüm mutfak eşyalarımı korkmazdan almama rağmen seramik tencerede korkmazın modellerini beğenemeyerek karacadan almak gibi bi hatada bulundum. domino serisi kargoyla eve gelir gelmez dış kaplamasında çizikle karşılaştım üç ay bekledim değiştirmeleri için değiştiremeyip teşhirdeki ürünü vermeyi teklif ettiler iade etmek istedim. hiç kullanmadığım halde kabul etmediler. el mahkum evlenip kullanmaya başladım. içinde asla şimşir kaşıktan başka kaşık kullanmamama rağmen içindeki o seramiğin altından grimsi bi tabaka çıktı nokta nokta. mesele 300-400 TL lik bişey değil eşya gelip geçici değiştirilir zamanla. ama beni saatlerce telefonlarda, mağazalarda oyalamaları. genel müdürlükten firmaya, firmadan genel müdürlüğe paslamaları. sonucunda hiç birşey elde edemeyip ürünün resmen defolu çıkması sinir harbi yaşatıyor. WOM(Word of mouth)un ne kadar etkili bir pazarlama anlayışı olduğunun farkına varmaları gerekiyor.

içine sindiyse sorun değil canım kulanacak olan sensin beğendiğin şeyde pişmanlık yaşamazsın benimde emsan tencere setim için öyle dediler umrumda olmadı :)

Ben hiç memnun değilm çünkü çelik ler belli zaman sonra solgun duruyor parlaklık gidiyor. Pişman oldum

Ben günlük çatal bıçağı karacadan aldim şimdilik iyi gibi

Karaca'nın porselenini alın ama çeliğini almayın. Karacadan aldığım ürünler de var yorumlar yaparak anlatıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X