karacadan uzak durun kızlarrrrr!!
ben kurumsallıktan müşteri memnuniyetinden bu kdr uzak bi firma görmedmm, günlk tencere takımı aldm karizma modeli o kdr çok kötü yorum okumustm ki bi tanesini denemek için evde kullanmaya karar verdk tam anlamıyla fiyasko, çeliğin içi çizik çizik oldu metal kaşık kullanmamamıza rağmen, üstelk neyle yıkarsak yıkayalm dış yüzeyi leke leke dalga dalga ve çıkmıo, yetkili kişi valla biz bişi yapamıorz biz de kullanıoz aynı sorunu yaşıorz dedi kala kaldm ne iade ne değişim hiç bişi yapmadılar, aklınız varsa çeliğini kullanmayın porselenini bilemem ama çin malı olduğunu duymustm, kesinlkle tawsiye etmiorm sahsen bentencereleri de anneme bırakmayı düşünüorm daha iyi markada beğendiğim bi model çıkarsa
Bende karaca düşünüyordum ama çok kötü olduğunu duyuyorum bir iyi diyorlar bir kötü diyorlar alıpta korkulu rüya görmek istemem açıkçası biraz daha fazla veririm daha kaliteli markaları tercih ederim en azından içim rahat olur. Nasıl bir markaki insanları tereddütte bırakıyor. Zaten çin malı ne beklenir ki.