Mutfak Dekorasyonu Karaca Ürünleri hakkinda Yorum

çatal bıçak takımın hariç bende aynılarını aldım çeyizim için ve çok çok beğenerek aldım bence için rahat olsun bende çok araştırdım bana söylenenleri aktarıyorum sana tencereyi kullanırken altını çok açma ki bunu yaparsan hangi marka olursa olsun kulpları yanar,yemek takımını makineye dikkatlice yerleştir çünkü kenarlı ve çok inceler,bardak takımını mümkün olduğunca elinde zaten günlük kullanmazsın misafire kullanırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum,desenleri zamanla silinebilir...güle güle kullan...:34:

Kızlar ben bunları aldım çeyizim içiin, lütfen yorum yapın.
Bazıları karaca çok kötü diyor :( Bazıları iyi çok kararsız kaldım :( Ama aldım :(:nazar:

Canım ben de dün aldım karacadan çeyiz seti hemen hemen senin aldıklarının aynısı yalnız ben cam takımı almadım.Yine kare bone china takımlarından bir model daha var çiçek dalı gibi .Yemek takımımın deseni de o.ama seninki de çok güzel ben de ikisi arasında kararsız kalmıştım.
Bugün nette olumsuz yorumları okuyunca ben de çok üzüldüm ya.Ama bakalım inşallah bişey olmaz.Olursa da napalım artık sağlık olsun.Zaten ben kendi adıma konuşmam gerekirse öyle hergün misafir ağırlayacağımı zannetmiyorum.Günlük başka bir çatal kaşık bıçak takımı da alıcam zaten.Onu markasız bişey falan alıp geçiştirecektim ama artık onu da korkmaz hisar veya aryıldız almayı düşünüyorum.
Tencerenin sapı nasıl yanar onu ben de anlamış değilim ama galiba düdüklü tenceresini kullanmıycam onun hakkında da çok fazla kötü yorum okudum ve korktum.Aslında yalnız yaşadığım için yemek yaparım yani yemek yapmayı da bilirim ama düdüklü tencere daha hiç kullanmadım kullanacağımı da zannetmiyorum.:17:
Ama diğer tencerelerini kullanırım ya ne olacakki,çok mantıklı gelmedi bana tencere yorumları.

Kızlar bu karacanın çeyiz kampanyası var ya tüm set 1398 lira. O seti alanlar ürün kalitesi hakkında biraz yorum yapabilirler mi??

Son düzenleme:
Karaca model çalıştığı için insanın aklını bıraktırıyo ama kalite olaak çok iyi şeyler duymadım..Yinede olumsuz şeler inş sizin başınıza gelmez iyi günlerde kullanın

12 Kişilik Yemek takımı
12 Kişilik çatal bıçak takımı
12 kişilik bardak takımı
Tencere Seti

Hepsi Toplam 2,475 cnm :)

Arkadasim nakit mi taksitle mi aldin..?
Benim nakit olarak 2,100 tuttu..
Catal kasik bicaklar haric, tüm takimimiz ayni..
Catal kasik bicaklarimiz ayni fiyat serisinden..

Kızlar bu karacanın çeyiz kampanyası var ya tüm set 1398 lira. O seti alanlar ürün kalitesi hakkında biraz yorum yapabilirler mi??

Kampanya ürünün icinde olan yemek takimlarinin kalitesi bone china degil,
o nedenle biraz daha uygun oluyorlar.. Tencere ve catal bicak takimlarinda
ayni kalite hepsi, sectiginiz yemek takimina göre fiyat artabiliyor..

Arkadasim nakit mi taksitle mi aldin..?
Benim nakit olarak 2,100 tuttu..
Catal kasik bicaklar haric, tüm takimimiz ayni..
Catal kasik bicaklarimiz ayni fiyat serisinden..

Kampanya ürünün icinde olan yemek takimlarinin kalitesi bone china degil,
o nedenle biraz daha uygun oluyorlar.. Tencere ve catal bicak takimlarinda
ayni kalite hepsi, sectiginiz yemek takimina göre fiyat artabiliyor..

12 Taksitle canım :) Ben ögrenciyim :)

Açıkcası bende yaklaşık 2 ay önce dediğin çeyiz setini aldım. Almadan önce de tüm markaları araştırdım. Aslında Porland'ı da çok beğendim, fakat fiyatları bana göre yüksek geldi. Çatal-Kaşık-Bıçak Takımını Jumbo istiyordum, fakat arkadaşlarım hepsinin bir süre sonra illa ki çizileceğini söylediler ve ondan da vazgeçtim. 2. beğendiğim marka Karaca oldu. Bir kere dizaynları çok modern. Benim de evlenmeme 2 sene var. Bu geçen zaman da modellerinin de pek eskiyeceğini düşünmüyorum. Fakat bütçen el verirse, Jumbo ve Porlan'da bakmanı tavsiye ederim.
Sevgileeerrrrr:21:

canim hepside harika.gule gule kullan.ayrica karaca cok kaliteli ve guzel bir marka.hic pisman olma derim.

kızlar bende karacanın sizin buraya koydugunuz gibi tam takımını kullanıyorum banada cok olumsuz elestırıler gelmstı once tırstım ama Allahtan annemı dınlemişim hiç bişey olmaz dedi.iyi baktıgınız sürece cokta güzel görunuyor bence ben tencereleri biraz cifleyip makıneye atıyorum cıktıgında cok parlak duruyor.aynı paketinden cıkarmıs gibi bence hiç tereddüte mahal yok...

Takimlarimiz ayni, iyice arastirma yapan biri olarak bende karacayi sectim
üstelik i$im nedeniyle biliyorum, karaca ürünlerinden simdiye sikayet almadik..
Biraz önyargi var bu markaya karsi,ama bence ürünleri gayet kaliteli..

fikrinize ihtiyacım var.karaca beyaz türk lalesi teflon tencere seti aldım.laleler siliniyormuş.hiç kullanmadım.acaba domino seriisiini mi alsam.ne dersiniz şu honi biçimli kapaktan..

ben 2 yil once butun ceyizimi karacadan almistim,kampanya vardi o zaman ve suana kadar sukur hicbir problem yasamadim,umarim sende aldiklarinda bir sorun yasamassin canim

kare desenlı bone chıne lar çok hoşuma gidiyo çok modern duruyo...
ama kalıtesını bılmıyorum kullanmadığım için bilemıycem..
bende kare almak istiyorum bakalım en alıcam bende merak edıyorum...

karacadan tencere takımı (bombeli tiplerden) ve kırmızı altı kişilik yemek takımı aldım daha kullanmadım çeyiz çünkü ama kalitesine her zaman güvenirim çevremden duydugum kadarıyla tabiki

Ben de Bone China yemek takımı , stoneware günlük yemek takımı bir de kahvaltı seti aldım ama daha kullanmadım. Evime gelen ürünler sağlam geldi bir problem yaşamadım bakalım ilerde kullanınca da görücez.

karacadan uzak durun kızlarrrrr!!
ben kurumsallıktan müşteri memnuniyetinden bu kdr uzak bi firma görmedmm, günlk tencere takımı aldm karizma modeli o kdr çok kötü yorum okumustm ki bi tanesini denemek için evde kullanmaya karar verdk tam anlamıyla fiyasko, çeliğin içi çizik çizik oldu metal kaşık kullanmamamıza rağmen, üstelk neyle yıkarsak yıkayalm dış yüzeyi leke leke dalga dalga ve çıkmıo, yetkili kişi valla biz bişi yapamıorz biz de kullanıoz aynı sorunu yaşıorz dedi kala kaldm ne iade ne değişim hiç bişi yapmadılar, aklınız varsa çeliğini kullanmayın porselenini bilemem ama çin malı olduğunu duymustm, kesinlkle tawsiye etmiorm sahsen ben:20:tencereleri de anneme bırakmayı düşünüorm daha iyi markada beğendiğim bi model çıkarsa

Back
X