• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca rumi serisi yemek takımı yorumlarınız

mgozdee

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
213
46
13
33
Merhaba kizlarrr bugun karacadan rumi serisi 82 parca yemek takimi aldim fikirlerinizi merak ediyorum. Aslinda cok sade bi takim begenmistim hafif kabartmaliydi ama rumi yi görünce aklim onda kaldi aldim gitti siz ne dusunuyosunuz alanlar var mi ? :)

Bu sekilde cektim isiktan biraz etkilendi ama yarin gelecek takimim magazadan:KK37:

Eklentiler

• 20150919_214413.jpg
    20150919_214413.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 1.785
Cok hoş canım. Mağazada görüp beğendiğim bi modeldi. Ablamın ceyizine de karaca almıştım ben hediye olarak 5 yıl önce. Hala severek kullanıyor ve hiç yıpranmadı. Iyi günlerde kullan inşallah. Ne kadara aldın ?

Cok hoş canım. Mağazada görüp beğendiğim bi modeldi. Ablamın ceyizine de karaca almıştım ben hediye olarak 5 yıl önce. Hala severek kullanıyor ve hiç yıpranmadı. Iyi günlerde kullan inşallah. Ne kadara aldın ?
Set halinde kampanya vardi canim. Mesela yemek takimi catal bicak kahvalti takimi bide tencere seti 3000 di. Ama ben tencere seti ve kahvalti takimini cok begenemedim yemek takimi ve catal bicagi 2000 e aldim. Cok tesekkur ederim :KK15:

canımm ben de çeyizim için bu takımdan aldım :))

güzel günlerde kullanmak dileğiyle..

Back