Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Garantisi varsa magazaya götür değiştirsinler benimkide bozuldu buhar düğmesi dönmüyor çok dandikmiş gerçektenmerhaba kızlar karacadan tam takım çeyizime aldığım düdüklü tenceremi sayılı kullandım kapağı bozuldu ne yapmam gerekiyor ?
aynen canım benim de buhar düğmesi tik tik dönerdi şimdi öyle değilGarantisi varsa magazaya götür değiştirsinler benimkide bozuldu buhar düğmesi dönmüyor çok dandikmiş gerçekten
bende tam set almıştım canımBende karacanın tam takım setini almayı düşünüyordum... şu an şüpheye düştüm![]()
İkimizinde sorunu aynı galiba aynı tarihte aldık :) baksana fabrikasyon sorunuaynen canım benim de buhar düğmesi tik tik dönerdi şimdi öyle değil![]()
sen götürdün mü peki canım karaca bayisineİkimizinde sorunu aynı galiba aynı tarihte aldık :) baksana fabrikasyon sorunu
karaca da model çok haklısın ama kullanınca anlıyor insan ürünün kullanışlı kaliteli olduğunuKızlar ben KARACA'da karar kıldım artık bu hafta alacağım. Kütahya porselene de gittim tam set daha uygun fakat ben KARACA'da daha fazla model gördüm o yüzden oradan almak istiyorum. İnşallah memnun kalırım :)
bu arada instagram sayfamda da paylaşacağım aldıklarımı beklerim :) ceyiz_onerisi ekleyebilirsiniz.
karaca da model çok haklısın ama kullanınca anlıyor insan ürünün kullanışlı kaliteli olduğunu
Karaca cok dandik demedi demeyin adi var sadeceBende karacanın tam takım setini almayı düşünüyordum... şu an şüpheye düştüm![]()