karaca çeyizim seti

misafirrrrrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
20
0
36
34
İstanbul
almayı düşünüyorum 2.400tl miş.... hem kaliteli olsun hem de şık olsun istiyorum.... farklı fikri olan var mı?????? sizce karaca mı alınmalı....

Canım ben karaca aldım. Almadan önce piyasada çok araştırma yaptık fiyat ve kalite olarak en iyi karaca geldi bana. Benim setimde 82 parça porselen yemek takımı, tencere seti (çaydanlık, cezve seti dahil) ve çatal bıçak takımı vardı. Hepsini 1500 tl ye almıştım. Sanıyorum senin alacağın daha teferruatlıdır. Henüz kullanmadım ama memnun kalacağımı düşünüyorum. Zaten bu tarz ürünlere çok para vermeye gerek görmüyorum. Zamanla sıkılıyoruz ve değiştirmek istiyoruz. Sende gönlüne göre olanı bulup alırsın umarım.

Ben aldım çok güzeller daha güzeli yoktur okadar güzeller valla :)❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…