Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Apricot 86 Parça New Bone Yemek Takımı 500 tlye dusmus kizlar baya uygun geldi bana ama tabakların altinda karaca yazmıyor bu apricot karacanin yan urunu falan mi?
Canım bu takımın aynısından benimde var bende karacadan almıştım günlük yemek takımı olarak kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.Evet karacanın yan ürünü canım
güzel bir takım.. bu fiyata bulamazsın herhalde.al gitsin hepsi tabak, şık duruyor zaten :)
amaaaaaaaa asıl dikkatimi çeken şu ki, şu anda 500 tl ye satılan üründen bile hiç kar etmiyorsa 100 lira etse, 1500 liraya satarken elde ettiği kar beni korkuttu, şok etti, kalbim tekledi vs vs vs.. nasıl kazıklandığımızın süper bir resmidir şu fotoğraf.. karacadan pek hazmetmezdim şu anda da notunu vermiş bulunmaktayım.. bundan sonra nerde kampanya ben orda..