• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca Apricot Non-Stick 7 Parça Tencere Seti

tammam

maziden biri..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
350
16
68
kızlar merhaba bugün çarşıda bu kampanyayı gördüm Karaca Apricot Non-Stick 7 Parça Tencere Seti 170 lira..
ama nedir ne değildir bilemiyorum karaca hakkında pek iyi okumadım ama sizlerden bilgisi olan var mı?
20 Cm Derin Tencere
24 Cm Derin Tencere
26 Cm Karnıyarık Tencere
26 Cm Tava
cevaplarınızı bekliyorum :3:

Eklentiler

• $KARACA-APRICOT-SERAMIK-TENCERE-SETI-SARI-SIYAH__60469654_0.webp
    $KARACA-APRICOT-SERAMIK-TENCERE-SETI-SARI-SIYAH__60469654_0.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 6.642
güzel bir ürün yalnız karaca ürünlerini alırken bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim şu an aynı parça tencere setleri cem markanında bu fiyatlar üzerinden satılıyor iyi araştırın derim

​
demek istediğini tam olarak anlayabilmiş değilim cem daha iyi mi demek istiyorsun yoksa karaca bu fiyata olmaz işin içinde bişey var mı demek istiyorsun canım:41:

apricot karaca'nın alt markası. karaca değil yani aslında bu takım apricot marka. bende de 24 parça yemek takımı var apricot'un porseleni kalın meselanı sanırım seramik de var içinde stoneware dedikleri maddeye benzetiyorum ama karaca kahvaltı takımım var incecik porseleni. kısacası bu takım karaca'dan kalite olarak daha aşağıdadır. fiyatı ona göre değerlendirin derim :)

​
demek istediğini tam olarak anlayabilmiş değilim cem daha iyi mi demek istiyorsun yoksa karaca bu fiyata olmaz işin içinde bişey var mı demek istiyorsun canım:41:

canım cem markada var bu fiyata bence ceminkini al daha iyi derim:16:

canım bana bu seti seramik olarak satmışlardı ama beyaz teflon olduğunu öğrendim ve geri verdm canım almadım seramik olarak aldıysan seramık değil tatlım ;)

canım bana bu seti seramik olarak satmışlardı ama beyaz teflon olduğunu öğrendim ve geri verdm canım almadım seramik olarak aldıysan seramık değil tatlım ;)

aaaa:47: vay hainler.. daha almadım çarşıda gördüm normalde anneme ablama sorardım artık sizlere soruyorum :16:

öyle işte canım satmak için herşey yapıyolar..essenso'ya bak derim canım urunleri çok güzel ;)

evet ya hele ki böyle sevgililer günü anneler günü flan nasıl kandıracaklarını şaşırdılar essenso iyi diye duydum sende kullanıyormusun yoksa kalitesine mi güveniyorsun :32:

ben döküm tencerelerimi esensodan aldım canımkullanmadım ama gözle bile anlayabiliyosun farkı.ilk üreticisi esenso oldugu için seramikte daha ıyıler bende kararsızdım görünce karar verdim.ilk seramık alacaktım dökümü önerdiler daha kullanıslı diye bende döküm aldım yemekler daha lezzetli oluyomus usta sefler bile döküm kullanıyolar diye :)vardır bi hikmet dedim aldım :D

Allah sonumuzu hayretsin o zaman canım :52:bende erteledim tencere alışverişimi zaten.. inşallah hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanırız:16:

Back
X