Mutfak Dekorasyonu Karaca 7 parça servis seti

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
957
297

Eklentiler

• 8697918470425-1.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 122
Evet çeyiz için alıyorum
Güle. Güle kullanın inşallah aynı olacak diye bir kaide yok hepsinin aynısını bulamayız sonuçta ama günlük kullanmak içinde o servis kasiklarindan tek olanlardan alıp kullanabilirsiniz benim elim kolum kendileri bir çekmece servis gereclerim var makinalardan atınca yine elimin altında olsun isterim ben fazlaca almıştım bu yuzden

Makineye atınca tekrar gerekebileceğini düşünmemiştim ya haklısınız fazla fazla almak lazım, teşekkürler :)

Makineye atınca tekrar gerekebileceğini düşünmemiştim ya haklısınız fazla fazla almak lazım, teşekkürler :)
Evet yoksa makineden çıkar yıka kullan yapmak zorunda kalırsın canım tek tek satılıyor bak günlük kullanmak için onlardan al teflon için tahta kaşıkla silikon uclu da olur

Evet yoksa makineden çıkar yıka kullan yapmak zorunda kalırsın canım tek tek satılıyor bak günlük kullanmak için onlardan al teflon için tahta kaşıkla silikon uclu da olur

Bu seti alayım o zaman bide ayrıca en çok kullanacaklarımdan tek tek alıyım. Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…