• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karabük yazacağız ama ortam nasıl ?

binonur

herşeyimsin sen benim.
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
152
0
116
İzmir
kardeşim için üni tercihi yapıoruz garanti gördüğümüz üniversitelerden biri de karabük. ama kararsız kaldık yazıp yazmamak konusunda . acaba sizlerin bir bilgisi var mı ortam nasıl. sosyal yaşam falan. kardeşim sosyal biridir. kendini geliştrmeyi sevio bu yüzden yardımınıza çok ihtiyacımız var teşkkürler şimdiden

Hiç gitmemiş de olsam memleketim.
Küçük bir yer sakin diyorlar.Gelişen bir üniversite.Araştırma fırsatım olmuştu yeni açılmasına rağmen mühendislileri çok fazla.Sanırım teknik yönde ilerlemeyi hedefleyen bir okul.
İnternetten bakabilirsiniz resimlere.Karabük küçük bir il.Çok sosyal biri ise sıkılabilir.Ama mühendislik okuyaca birinin dersleri ile ilgisini düşünürsek ders çalışmak için ideal yerlerden biri gibi.
:hayırlısı olsun.

Hiç gitmemiş de olsam memleketim.
Küçük bir yer sakin diyorlar.Gelişen bir üniversite.Araştırma fırsatım olmuştu yeni açılmasına rağmen mühendislileri çok fazla.Sanırım teknik yönde ilerlemeyi hedefleyen bir okul.
İnternetten bakabilirsiniz resimlere.Karabük küçük bir il.Çok sosyal biri ise sıkılabilir.Ama mühendislik okuyaca birinin dersleri ile ilgisini düşünürsek ders çalışmak için ideal yerlerden biri gibi.
:hayırlısı olsun.

verdiğin bilgiler için tşk ederim cnm. evet çok çalışması lazım ama kardeşim alışkın büyük şehire izmirde yaşıoruz o yüzden çok zorlanır gibi glio ve sıkıntıya gelemez.

verdiğin bilgiler için tşk ederim cnm. evet çok çalışması lazım ama kardeşim alışkın büyük şehire izmirde yaşıoruz o yüzden çok zorlanır gibi glio ve sıkıntıya gelemez.

Sıkıntısı her gittigi yerde olur mutlaka.
Karabükte deniz olmasa da sıkıldıgında Bartın-Amasra var deniz olarak.Ya da Zonguldak Filyos.Arabayla Bartın 1 Zonguldak 2 saat civarı sanırım.
Belki İzmir kadar değil ama denizi var.
Biz de hiç gitmedik çok istedik memlekete olmadı bu sene.

ben karabüklüyüm arkadaslar 20 yılım gecti orda ....güzel bi şehirdir gelişmekte olan bi yer ilerde cok daha güzel olacagı kesin gezilecek piknik yapacak yerleri cok var cokta güzel...... gece hayatı olarak bi kaç yer var ama safranbolumuz harikadır ....karabük merkeze 10-15 dakka uzakta..... yaaa yeşilliği yeter insana... şimdi her yer kaynıyodur cıvıl cıvıl memleketim güzel yaa....ayrıca yeni 3 tane kocaman alışveriş merkezi var....yazın güzel konserler oluyo...şuan aklıma gelen bunlar....sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz

yaşam koşulları biraz pahalı diye duymuştum araştırırken ama sizce nasıl ? :26:

yaşam koşulları biraz pahalı diye duymuştum araştırırken ama sizce nasıl ? :26:

yoooo her yer gibi....biraz son dönemde ev kiraları arttı..oda üniversiteler yapıldıgı için ...ev sahipleri durumu fırsatı çevirdi tabi...onun dısında zaten küçük bi şehir ne kadar pahalı olabilirki

yoooo her yer gibi....biraz son dönemde ev kiraları arttı..oda üniversiteler yapıldıgı için ...ev sahipleri durumu fırsatı çevirdi tabi...onun dısında zaten küçük bi şehir ne kadar pahalı olabilirki

anladım teşekkür ederim .. zaten genelde ev kiralarına olan yorumalrı vardı ..

karabükte yaşayan biri olarak söylüyorum burda sadece 3 günde sıkılacaksınız. Kiralar o kadar pahalı ki 3+1 evde 8 öğrenci 800 tlye kalıyor. Benim ailemde burda okumam için baskı yapıyor ama ben kalmamaya kararlıyım gerekirse gizli tercih yapıp burdan gitmek istiyorum. Siz siz olun 1 çarşısı sinemada gösterime girdikten 3 ay sonra gelen filmleri sosyal aktivite yönünden pasif kalmış ve pis havası olan bu yere gelmeden önce çok çok iyi düşünün.

İyi yönü yokmu var. En uzak yere ulaşım 15 dk ;)

karabükte yaşayan biri olarak söylüyorum burda sadece 3 günde sıkılacaksınız. Kiralar o kadar pahalı ki 3+1 evde 8 öğrenci 800 tlye kalıyor. Benim ailemde burda okumam için baskı yapıyor ama ben kalmamaya kararlıyım gerekirse gizli tercih yapıp burdan gitmek istiyorum. Siz siz olun 1 çarşısı sinemada gösterime girdikten 3 ay sonra gelen filmleri sosyal aktivite yönünden pasif kalmış ve pis havası olan bu yere gelmeden önce çok çok iyi düşünün.

İyi yönü yokmu var. En uzak yere ulaşım 15 dk ;)

yurt fiyatları nasıl peki ya ben düşünüyorum da karabük yazmayı.
bi de alışveriş merkezi falan varsa eğer gündemden o kadar uzak kalınacağını zannetmem

Karabük son zamanlarda üniversiteyle birlikte gelişmeye başladı ve çok fazla yurt açıldı. Ev fiyatları yurtlar açılmadan önce çok fırlamıştı ama şimdi biraz daha iyi, yurtlar ise daha uygun fiyatlıdır. Hem de çok temiz ve yeni binalar şu anda. Öğrenciler için yapılan TOKİ siteleri var. 1+1 öğrenci residansları bile var ki onlar da büyük şehirlerdeki yurt fiyatlarından daha ucuzdu.

Karabük'te büyük bir alışveriş merkezi açılmıştı en son onun haricinde bir tane daha ve Safranbolu'da da var. Gezmek için Safranbolu'da çok güzel mekanlar var. Tarihi ve doğal bir sürü gezilecek yerler var. Diğer ilçeler de doğal güzellikler açısından gezilebilir.

ben kzandım bu sene radyo tv gideceğim insallah bakalım neler bekliyor ...

Karabüke bu sene askerlik durumundan 5 kere gittim daha dogrusu Safranboluya :69: Karabükle iç içeler zaten çok sevimli sakin şirin bir yer heleki Safranbolu yaşanacak kadar güzel bence şehrin gürültüsünden sıkılanlara birebir oralar bence sıkılma belki olabilir çok fazla sosyal olmasada Safranboluda yapacak çok şey bulmuştuk alışveriş merkezlerini geçtim bir sürü cafeler manzaralı mekanlar var ya da benim için o günler çok özeldi gözüme güzel geldi:16:Hızlada gelişmekte her ikiside oradan duyulan taksicilerden falan hep bu oldu Üniversiteside güzel biraz uç bir yerde ortada kalmış ama güzeldi:23:Taksi fiyatları uçuktu ama diger mekan olarak fiyatları bilmiyorum sadece turistlik bir yer oldugu için kalınacak yer olarak Safranbolu biraz tuzluydu ögrenci için nasıl olur bilemem ama güzel ben sevdim şahsen oraları Amasrayada yakın daha ne olsun mükemmel bir cennet yanı başınızda :16:

Son düzenleme:
yurt dısında apart varmı safranboluda yada karabük merkezde sonucta merkezde ünv e cok yakınmıs oyle duydum

yurt dısında apart varmı safranboluda yada karabük merkezde sonucta merkezde ünv e cok yakınmıs oyle duydum

apart var canım çebioğlu ar park akademi var ve üniv yakınlarında altın kalem yurtları var ben karabükte yasıorum yardımcı olmamı ıstedıgın sey varsa sorabılırsın

Back