karaates Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2009 46 0 86 42 Balıkesir 13 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi karaates #1 anlatamam derdimi kimselere hatta kendime bile kalbimin ta derinlerinde korkarım söyleyemem kimseye niye olduğunu bilmem asla hiç çıkmasın isterim yerinden korkarım bazende ya birgün çıkarsa kalbimden neden allahım neden bir atabilseydim içimden değil birtek insana kendime itiraf edebilseydim acaba kimseyi üzmemekmi derdim kendimi bile aklımdan çıkarıyorumda kalbimden asla ateş ----
anlatamam derdimi kimselere hatta kendime bile kalbimin ta derinlerinde korkarım söyleyemem kimseye niye olduğunu bilmem asla hiç çıkmasın isterim yerinden korkarım bazende ya birgün çıkarsa kalbimden neden allahım neden bir atabilseydim içimden değil birtek insana kendime itiraf edebilseydim acaba kimseyi üzmemekmi derdim kendimi bile aklımdan çıkarıyorumda kalbimden asla ateş ----
M manolyam84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2010 106 0 66 İstanbul 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi karaates #2 paylaşımın için teşekkürler cnm çok güzelmiş