Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya ne yağı bu nasıl yapcam onada başlayım hergün küç suyla yutuyorum inş. bi faydası olur
süpermiş,
bazıları küç ile büyütemediklerini söylüyor. belki hazır parçalanmış almışlardır bir süre sonra bozulmaya başlamıştır etki etmemiştir.
Ben 1 ay kullandım etki etmedi. Herkese edecek diye birşey de yok tabi. Kimine erken eder, kimine geç. Kimine hiç etmez, kimine eder. Bünye meselesi sanırım. Büyütme amaçlı olmasa da sağlığın için arada bir kullanmalısın. Ben öyle yapacağım bir daha alıp. Tadı kötü ama verdiği şeyler çok sağlıklı. a.s
Canım az kullanmışsın 2-3 hatta 4 ay kullanılması gerekiyo sonucu güzel we kalıcı istiyorsanız
ilaçların bitsin yeniden başla we uzun süre kullan canım opuyorumnanaktan
Çörek otu nasıl tatlım onu da denemeyi düşünüyorum? opuyorumnanaktan
didi senınle aynı zamanda kullanmaya başladık... ben de başlayalı 1 ay oldu 4 ay gerekmiyor nur:) büyüdüler valla.ben de hazır aldım.. ilk 20 gun sabah akşam duzenli kullandım...(düzenli olarak sabah akşam 5 er dk masaj da yaptım) son gunlerde sadece sabah ya da sadece akşam içiyorum pek duzenli kullanmıyorum(masajıda bıraktım üşendim)bu durumda bile etkisini gösteriyor:kedi: sevgilimle 2 yıl oldu birlkteliğimiz esiken dekolteme kızmazdı artık kızyor
önceden kızmıyordun deyince 'artk dikkat çekiyor diyor'
:lepi:
Ya bu Küc agzimin heryerine yapisiyor normal mi bu??
kızlar bişey sorcam ben küçü öğütülmüş almıştım acaba yanlışmı aldım cevaplarsanız sevinirim cicişler
nedense bana hiç faydası olmadı.1 kutuyu bitirdim tık yok (
nedense bana hiç faydası olmadı.1 kutuyu bitirdim tık yok (