nur, sen ne kadar zamandır kullanıyorsun
ve kaçtan kaç oldun acaba sakıncası yoksa
4 ay küç hergün 1 çay kaşığı kadar mı yedin, yani tane olarak 20 tane falan mı. bununla beraber yağlarla masaj yaptın hangi yağları kullandın. birisi sadece küçle büyütmüştü. forumda yazmıştı.masajsız hem de. 4 ayda 8 cm miydi.
bir çay kaşığı kekik ağzına alıp su ile yut. en rahat yöntemi bu.
biri benide aydınlatsınn yaa bende 2 ay kaldı evlenicemm bu dertten müzdaribim napıoruz şimdi nasıl yicez ne alıcaz ne dicezz aktara ohaoldumsmile
Ne faydası varmış canım bunun? bilmiyorumkismile
günaydın kızlar.evlendikden sonra büyüyomuş dogrumu.teşkr
göğüs masajında troid bezi çalışsın diye boğaza da masaj yapılıyor ya. o masajı yapmaktan çok daha etkili bir şekilde troid bezini çalıştırır. Metabolizma hızlanır zayıflamaya yardımcıdır bu konuda. adet söktürür. pko varsa ona yardımcı olarak kullanılabilir. pko ile troidin az çalışması arasında bağlantı varmış ben ingilizce sitede okudum. pko da zaten kadınlık hormonu bozukluğundan oluyor. sabah aç karnına yenilmesi gerekir.
Evlendikten sonra büyümez canım. :1closedeyes: Anca hamile kaldığın da göğüslerin süt dolar öyle büyüme olur, sonradan geri sönerler. aklinialirimsmile
Anammm ben zaten zayıfım kilo almaya çalışıyorum. kaydirigubbakcemile3 Yok yok kalsın. :roflol:
kilon almak isteyen varsa osmanlı iksiri adında bir ürün var. internetten araştırılabilir. ben internet sitesinden aldım.50 kilo idim 2 ayda 5 kilo aldım. her zaman kadar yemek yiyorum. sadece metobalizmam hızlı idi, bu hap biraz yavaşlattığı için kilo aldım ve çok mutluyum.
ozaman kekik,maydanoz u boşver onlar zayıflatır ve göğüs büyütür.
onun yerine kilo yapan ve göğüs büyüten hurma , çekirdekli kara kuru üzüm yiyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?