- 1 Mayıs 2007
- 101
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ya vallada billada işe yarıyo üstelik ne kadar ucuz ve faydalı bişey
tadı kötü diyenlerede hayret edıyorum ameliyat olun o zaman tadı kötü diye
içmemezlik yapmayın hatta bence tadı kötü bile değil.Ben memnunum şişti
gerçektende gayet iyi şimdilik inşallah balon gibi sönmez yawfisfisfis
Tavsiye ediyorum herkese 1 milyona aldım ben aktardan 2 hafta oldu sanırım kullanmaya başlayalı hiçbi sorunda yaşamadım dinleyin siz beni küçe devam:teytey:
cnm nar çekirdeği tozu mu? ben de selülitlerim için almıştım ama düzenli kullanamadım. Narın göğüs büyütmede etkili olduğunu duymuştumCADIARZUarkdşlar slm.. size küç ile beraber çabuk sonuç almak için kullanılan bişi söliicem nar tozu... bende duyunca şaşırdım. aktara gittik kuzenimle bi orta yaşlı teyze dediki küçle beraber çabuk etki etmesini kalıcı olmasını istiyorsanız nar tozuyla karıştırıp kullanın dedi.. 1 kaşık nar tozu 1 kaşık küç. 2 kaşık yoğurt.. ve çok lezzetli.. küç tek başına ii değildi ama bununla karışınca iii. tawsiyejeyyar benimkilerde sızlama yanında birazda şişlik başladı 1,5 hafta oldu:teytey: dewamı gelirse size haber weririrm şekerleriim.. Şeniz..
kızlar kara üzüm çekirdeğini hamileler kullanabilirmi...yada şöyle sorıyım küç ni kullanırken hamile kalırsanız ,bir zararı olurmu...bilgisi olan varmı?
bilmiyorum cnm ya ..doktora sormak lazım ..gerci doğal bi ürün üzüm yemek gibi bi şye ama yinde bilemiyorum tabi sevgi ile kal[/Qbende
mesela hamileyken yeşil çay içmek çocukta kalple ilgili sorunlara yol açıyormuş..zayıflamak için yeşil çaydan bahsedilen topikte okudum......aşırı üzüm suyuda öyleymiş...
o yüzden merak ettim ..arkadaşlar bilenler varsa yazsın buraya...eğer öyleyse hamile olan arkadaşlar kullanmaz ...
canlarım kesinlikle suyla yutun.
yoğurtla öğüre öğüre yemeğe çalıyodum..
suyla bişi anlamadan gidiyo valla :)
arkadaslardan bende aldım bugun aktarda ama kutuda falan degıl yokmus ole poset koymuslar zımbalayıp o ufak pşet 2 ytl..sızce gercek küçmüdür.. bırde nasıl kullanılıyorsunuz yanı kılo aldırmaması ıstah acmaması ıcın.ac mı tok karnınamı?