• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karın germe Göğüs büyütme ve lipo

Kızlar 22 Ocak can kopal karın germe basen bacak lipo ve Göğüs büyütme geriye sayım başladı.... 12 gün kaldı çok heyecanlıyım....
çok sevindim senin adına hersey istediğin gibi olsun sorunsuz olsun bitsin canım insallah

Sorunsuz süreçler dilerim inşallah istediğin gibi olur

herşey dilediğin gibi olsun güzel sonuçların olması dileğiyle..

Allah yardımcın olsun,herşey dilediğin gibi olsun canım :KK66:
Arzum hanm yabanci siteler varmis gogus buyutme ameliyati olmak isteyenlere siz sitenin adresini veriyormussunuz galiba. Kac cc nasil duruyor yok yuvarlak yok damla soyle falan bilgi amacli yani. Bnde ogrenebilirmiyim bu siteyi acaba

Google da breast augmentation diye ara bir çok site var.before after photolara bak

Arzum hanm yabanci siteler varmis gogus buyutme ameliyati olmak isteyenlere siz sitenin adresini veriyormussunuz galiba. Kac cc nasil duruyor yok yuvarlak yok damla soyle falan bilgi amacli yani. Bnde ogrenebilirmiyim bu siteyi acaba
Arkadaşımız yardımcı olmuş,yinede yardımcı olmamı istersen yazarsın canım ;)

Arkadaşımız yardımcı olmuş,yinede yardımcı olmamı istersen yazarsın canım :KK66:
Tsk ederm cnm. Herkese yardimci oldugunu goruyorum cok saol. Zaten bir iki seneye kadar bnde olucam nasipse. Para biriktiriyorum. Ameliyat zamani yaklasinca seni bıktırırım haberin olsun öpüyorum cnm o_O:rolleyes:

Kızlar 22 Ocak can kopal karın germe basen bacak lipo ve Göğüs büyütme geriye sayım başladı.... 12 gün kaldı çok heyecanlıyım....
Şimdiden geçmiş olsun.herşey gönlünce ve dilediğin gibi olur inşallah.beni ekler misin?

Hadi hayirli olsun kararin cok mutlu ol insallah

sonuç nasıl oldu merak ediyorum

Back