Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kapsül
- Konu Sahibi venue
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gecmıs olsun..ınsallah en kısa zamanda cozumlersınız bu durumu.bı arkadasım da kapsulden bahsetmıstı doktoru elınle bastır gbı bısey demıstı masajla sureklı bunu yaptgını soylemıstı..o yontemle hallettım demıstı sonradan
Herkese merhabalar...
2,5 yıl oldu ameliyat olalı ve sağ mememde kapsül oluştu(digerine göre daha sert)son 6 ayda farkedebildim birden cıkıverdi bu durum ...
arkadaslar aranızda bu ameliyatı olupta memesinde kapsül oluşan oldumu ??
ben doktora kapsül olursa ne olur diye sordugumda kas altı yapıldıysa ameliyat kapsül olsada bişi olmaz sizi rahatsız etmez demişti.
kapsul olusmaması ıcın cokmu bastırarak masaj yapmamız gerekıyor?bırde dıkıslerın oldugu yerlere bastrmakmı gerekıyor kapsulu engellemek ıcın oyle duymustum?
İnanın sola ne kadar yaptıysam saga o kdr yaptım masajı..hoş bu forumda cok okudum ameliyat olupta masaj yapmayan protez sahiplerini..doktorumla görüştüm gecen ay üstüne yat masaj yap dedi ..en yakın zamanda yeniden ziyaret edicem kendisini cok sık yurtdısında oluyor..ilaçla tedaviyi hiç duymadım doktorumda bhsetmedi..hiç bir sorun yaşamadım diyipte bunun cıkması endişelendirdi beni ..her vucut değişk reaksiyon veriyor belkide..benımde sağ memem bunu yapıyor...çok teşekkürler umarım gecici bi durumdur ve normale donerim..
kapsul olusmaması ıcın cokmu bastırarak masaj yapmamız gerekıyor?bırde dıkıslerın oldugu yerlere bastrmakmı gerekıyor kapsulu engellemek ıcın oyle duymustum?
canım bastırarakmı yapılması gerekli onu bilmiyorum amelşyat olan ark daha ii bilir ama masaj çok büyük ölçüde kapsül olayını engelliyomuş
Çok Geçmiş olsun Doktorunuzla görüştünüz mü ne yapmanız gerektiğini söyler muhakkak demekki yıl yada ay geçmesi Kapsül oluşumunda Etkili Değilmiş Bunu Anlamış Olduk
miks slm senin şu resimlerini gördükçe yaptırasım geliyo çok güzel olmuş çok.
Herkese merhabalar...
2,5 yıl oldu ameliyat olalı ve sağ mememde kapsül oluştu(digerine göre daha sert)son 6 ayda farkedebildim birden cıkıverdi bu durum ...
arkadaslar aranızda bu ameliyatı olupta memesinde kapsül oluşan oldumu ??
venue sana sormak istediğim bişi var profiline baktım sanırım aynı meslekteniz (muhasebeci) ben olursa bu ay yaptırmak istiyorum ama öle 10 gün filan izin alamam işimizde masa başı oldugu için sence 3 4 güne işe dönüp kimse çakmadan işlerime devam edebilirmiyim.
miks slm senin şu resimlerini gördükçe yaptırasım geliyo çok güzel olmuş çok.
Aaahhhh Ne Mutlu Banaaa :92: Canım Arkadaşım Darısı veee Enn EEnnn GüzeLi senin Başına hayırlısıyla Teşekkürederim bu Arada Güzel İltifatın için
venue sana sormak istediğim bişi var profiline baktım sanırım aynı meslekteniz (muhasebeci) ben olursa bu ay yaptırmak istiyorum ama öle 10 gün filan izin alamam işimizde masa başı oldugu için sence 3 4 güne işe dönüp kimse çakmadan işlerime devam edebilirmiyim.
merhaba evet meslektaşız..ve bu meslekte olunca malum işleri bırakmak mumkun olmuyo malesef :)
ben bi 10 gunluk bayram tatiline denk getirmiştim ve 3,4 gun içinde işe dönmem mumkun olmazdı ki bende 3 4 gunde rahatlarım die düşünüyordum (tabi kişiye göre değişir ) ama 10 gun bana zar zor yetti diyebilirim ilk 3 gun ztn cok sancılı sürecti özellikle yatıp kalkmak gibi şeyleri biri yardımı olmadan yapamadım kas agrısı cok fenaydı...kollarını cok hareket ettiremiyosun fln bu yuzden en azından 1 haftayı gözden cıkar derim ..ben koltukaltından oldum dikiş ,pansuman dikiş acısı gibi şeylerim olmadı ..
benim 10 gunlük tatile denk geldigi için yaya yaya cektim acımı sanırım :) şaka bi yana herkeste değişiyo agrı olayı bir arkadasım 2.gunde zımba gibiydi...benim 3 gun cok zor gecti ama 10 gun evde olmak ii gelmişti..herneyse sen yinede 4 gün fln ayarla baktın cok cok iyisin 3.gunde iş bası yaparsın...şimdiden gecmiş olsun ..
canım bastırarakmı yapılması gerekli onu bilmiyorum amelşyat olan ark daha ii bilir ama masaj çok büyük ölçüde kapsül olayını engelliyomuş
cok saol yınede:)))))
ayyy çok fena ya 10gün asla izin alamam şu iş yogunlugunda bide benim 2 yaşında oglum var.benim doktorda koltuk altı dedi 5 güne dönebilirmiyim dediğimde işe 3 günde iyileşirsin demişti.bi sürü durumu ayarlamam gerekiyo bide gizli saklı yapıcam bu işi bak yine daraldımm:18:
koltukaltı dediğine göre, benimki gibi kasaltı olacak tahmin ediyorum, kasaltı daha ağrılı oluyor. benim kasüstü yaptıran arkadaşım 3.gün fıldır fıldır geziyordu. ben çarşamba oldum, pazartesi zor döndüm işe. cuma akşamı bi kaçamak yemeğe gittim malesef, ondan biraz uzadı sanırsam ama yine de 3.gün dönmen zor bence. 19 mayısı fırsat bilebilirsin belki?