kapora verip 3-4 aylığına ev kiralayabilir miyiz?

GiMUm

♥ ♥ ♥
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
2.708
3.702
133
kızlar merhaba.bizim haftaya nikahımız var ama nişanlım şuan askerde , mayısta da teskeresini alıcak Allah ın izniyle.o yüzden evimizi mart nisan gibi tutarız.mayısta nişanlım geldiği gibi de evimize gideriz diyorduk ki ben bi ev buldum ve çok beğendim.Evi emlakçıdan kiraya vermişler.

Acaba mart-nisan a kadar kapora vermeyi teklif etsek sizce kabul ederler mi?
Kabul ederlerse de bu işler nasıl oluyor ne kadar vermemiz gerekir bilen var mı acaba? Her ay başına mı yoksa anlaşılan bir miktarda mı veriliyor?

çevresinde böyle bişey e tanıklık eden , bilenler varsa yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.

böyle bir konuyu bende merak ediyorum nasıl olur acaba.bende beğendim ev ama ocakta ancak tutarız ben şimdiden tutalım istiyorum

vermezler sadece kaporaya ben olsam vermem yani ev sahibi olarak. marta kadar 4 ay var 1000 liradan kiraya versem 4000 edecekken, 250 lira kapora verseniz 1000 lira eder 4 ayda kimsenin yanaşacağını sanmam, evi tutarsınız ancak normal kirasıyla, boş tutarsınız o olur ama öbür türlü imkansıza yakın...

Vermezler.Çünkü ev sahibi zararlı çıkar. Anca evi normal bir şekilde kiralarsin her ay kirasini vererek.

böyle bir konuyu bende merak ediyorum nasıl olur acaba.bende beğendim ev ama ocakta ancak tutarız ben şimdiden tutalım istiyorum
Vermezler.Çünkü ev sahibi zararlı çıkar. Anca evi normal bir şekilde kiralarsin her ay kirasini vererek.
eşim geldiğinde emlakçıya gittik .biz şu ev için gelmiştik diyip fotoğrafını gösterdik ki , emlakçı o ev dün tutuldu malesef dedi daha hiç bişey soramadık. ben çok üzüldüm tam istediğimiz gibi bi evdi . ama o insanlar için daha hayırlıymış demek ki.

zaten ev sahipleri inanılmaz acaipleşmiş, erkek arkadaşıma ev bakıyoruz ve bir yıllık kirayı peşin vermeyi teklif ettik, o kadar zor ikna oldu size anlatamam, üstelik depozitoyu dolar olarak teklif ettik, sonuçta enflasyon var biz o parayı geri alacağız neden zarar edelim diye, inatla tl istedi, en sonunda kalsın ev boş kalsın kiralamıcam dedi. hepsi tok satıcı. 1 yıllık peşin kiraya zor ikna olan ev sahipleri varken kaporaya razı olmaları imkansıza yakın :)

şimdi ev sahipleri her ay gelirimiz olsun istiyor canım ondan kabul etmemişlerdir :) bizde eğer istediğimiz gibi bi ev bulursak 1 yıllık peşin vermeyi istiyoruz ama bakalım nasıl bi sahneyle karşılaşıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…