• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapıya sıçrayan boya nasıl çıkar?

SerenityLove

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
149
13
318
Antalya
evimi teslim aldıktan sonra fark ettiğim kapı arkasında kalan koyu renk kapı üzerine sıçrayan boyaları nasıl çıkarabilirim??? birçok deterjan denedim ama nafile, unutmuş gibiydim şimdi yine gözüme batmaya başladı....fikri olan ya da deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim hanımlarr...

aseton bir işe yaramadı:(tiner de kapı boyasını da birlikte çıkarıyor:((allahtan küçücük bir yerinde denedim...
yine de teşekkürler canım... başka önerisi olan var mı:61:

Son düzenleme:
tinerin çeşitlerinin olduğunu bilmiyordum...ki hangisini kullandığımın farkında bile değilim...yarın da mutlaka onu alıp deneyeceğim...inşallah çıkar bu kez...sağol canımmm

sakın deneme aynı sorunu bende yasadım banada tiner dedidler hemde ben ahsap için uygun tiner aldım ama nafile kapının rengi atıı çok kötü oldu allahtan yatak odasındaki banyoda ddenemiştim benden baska kimse görmüyor çok üzülüyorum oyle gördükçe ben bulaşık süngerinin yeşil kısmıyla denedim çıkardı sende öyle dene hemde çizmiyor

Back
X