Kapımız Herkese Açıktır... Buyrun İçeriye Kızlar

aman tatlım olur boyle seyler ufak biseymis takma her ilişkide var sanırım bu sorun:)

teşekkür ederim canım nişanlımla tartıştık çok sinirliyim ilişkiler neden böyle zor erkekleri anlamıyorum :84::84::84::84::84::84::84:

ya kızlar kusura bakmayın çıkmak zorunda kaldım ...komşular kahve içmeye geldiler ...sehkercim üzme kendini boşver bunun içinmi üzüyosan kendini oooo evlendiyin zaman ne yapıcaksın ozaman ..alış güzelim bütün erkekler aynı...kusura bakma geçer demeyi çok isterdim ama alış demek zorundayım çünkü öyle alışıyo insan :KK47:

kızz çocuk yapta onların karınlarını doyur ...napcaksın ördekleri sonda kesip yersiniz:KK60::KK60::KK60:

ayyy yok kız kıyamam bn onlara kesip yiyemem cok tatlılar:KK1: birbirlerinden ayrılmıyolar hic kutunun bi köşesine birini alıp koyuyoruz hemen yanına gidio digeri:KK1: kutudan cıkarınca da ikisi bir ötmeye baslıo cik cik cik die:KK1::KK1::KK1: yanına koyunca susuyolar geri:KK1: bizim kocalar da böyle olsa keske :KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyy yok kız kıyamam bn onlara kesip yiyemem cok tatlılar:KK1: birbirlerinden ayrılmıyolar hic kutunun bi köşesine birini alıp koyuyoruz hemen yanına gidio digeri:KK1: kutudan cıkarınca da ikisi bir ötmeye baslıo cik cik cik die:KK1::KK1::KK1: yanına koyunca susuyolar geri:KK1: bizim kocalar da böyle olsa keske :KK1::KK1::KK1::KK1:

ahaaahhaa dimek bizim kocalarda öyle olsa haa...gızzz seninki susmuyomu yanına gilince:KK52::KK52:sehver amin desene meryemin ettiyi duaya

ahaaahhaa dimek bizim kocalarda öyle olsa haa...gızzz seninki susmuyomu yanına gilince:KK52::KK52:sehver amin desene meryemin ettiyi duaya

heh heh susuo susuo:) ama hiç ayrı kalamasa hemen peşimden gelse tin tin ördekler gibi :KK1::KK1::KK1: bunların bi dakkalrı bile ayrı gecmio uyurken de sokuolar birbirlerine hic ayrılmadan uyuyolar onlara bakınca ördek olasım gelio vallahiii:KK1::KK1::KK60::KK60:

komşularmı evime gelen komşularmı ...yok kız onlarla türk kahvesi değil sütlü kahve içtik:44::44:

evet sekerim eve gelen komsular. neyse baska zaman bakarsınız sen kendine bile bakarsın iyi sallıyon ben hic anlamam faldan:))

evet sekerim eve gelen komsular. neyse baska zaman bakarsınız sen kendine bile bakarsın iyi sallıyon ben hic anlamam faldan:))

inanırmısın ilk attığım ve baktığım faldır ..hiiiç anlamam eğlence olsun diğe siz benimkine bakın dğe resim koydum hiç biriniz ilgilenmediniz falımla sağolun :KK19::KK19::KK19:sonra kartanem benimkine bak diğe ısrar edince attım yani hiç inanmam yoksam:nazar::nazar:

X