Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bosver cnm anlamak için ugrasma erkekler bizim gibi degil fazla kafaya takmamak lazımm
ne yaptı ki özel degilse anlat istersen
aman tatlım olur boyle seyler ufak biseymis takma her ilişkide var sanırım bu sorun:)
nehaber meryemcimmmm nasılsın iyimisin
teşekkür ederim canım nişanlımla tartıştık çok sinirliyim ilişkiler neden böyle zor erkekleri anlamıyorum :84::84::84::84::84::84::84:
iyiyim semracım ördeklerimin karnını doyurmaya gitmiştim cıkmıssın o ara sen napıyosun
kızz çocuk yapta onların karınlarını doyur ...napcaksın ördekleri sonda kesip yersiniz
önemli degil canım fal da baktınız mı
gıkınız çıkmıyo kızlar hayırdır.. dondunuzmu
ayyy yok kız kıyamam bn onlara kesip yiyemem cok tatlılar birbirlerinden ayrılmıyolar hic kutunun bi köşesine birini alıp koyuyoruz hemen yanına gidio digeri kutudan cıkarınca da ikisi bir ötmeye baslıo cik cik cik die yanına koyunca susuyolar geri bizim kocalar da böyle olsa keske
onu demiyorum cnm komsularla:) diger falınızı gordum zaten dokturmusun
ahaaahhaa dimek bizim kocalarda öyle olsa haa...gızzz seninki susmuyomu yanına gilincesehver amin desene meryemin ettiyi duaya
komşularmı evime gelen komşularmı ...yok kız onlarla türk kahvesi değil sütlü kahve içtik:44::44:
evet sekerim eve gelen komsular. neyse baska zaman bakarsınız sen kendine bile bakarsın iyi sallıyon ben hic anlamam faldan:))