- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- Konu Sahibi Cardialgia
- #8.121
esmerim burdamısın cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ihı ıhı (tanıtırmısın deyince bi havaya girdim) Hoşbuldum öncelikle. Ben dört aylık evli ev hanımlığına adapte olmaya çalışan ve eşinin mesleği icabı şuan için mardinde ikamet eden aslında bi ankara aşığı ve ankarada yaşamış olan ailesi arkadaşları hemen hemen herşeyi ankara olan aslen ordulu yağlıboya tablo yapan resim sevdalısı yirmisekiz yaşında bir altmışbeş boylarında kırksekiz kilo genç bir kadınım...neden bu kadar ayrıntıya giriyosun derseniz bu siteyi yıllardır takipeden ancak hernedense yeni üye olmuş kk hayranı,buradaki içtenlige samimiyete dostluğa hayran olmuş biri olarak beni herşeyimi tanıyın diye ve bu sıcak ortamda kendimi rahat hissettiğim için böyle ayrıntıya giriyorum..ayrıca biraz geveze olduğum içinde sanırım
sağlıkçıyım ben.nöbetteyim su anda.24 saat
Culimm gitmedn mi sen antonyoya :26:
yok gitmedim cnm yarın sabah gel dediii dün gece çok uykusuz kalmış ben yatsam olur mu dedi bende tmm dedimmm
ama sesini begenmedim hiç ayagı ağrıoo artık yarın gitcem yanınaaaa
Yorgunluktan öyledir canım merak etme bişeyi yoktur
canı acıo işteee cnm gözümmle görmeden rhat etmicem yarın giderim işteee dinlenmek istedi bu akşam bende gitmedimmm
Selammm kuzucuklarrr :))))
Öyle tabi sabır sabaha ne kaldı ki
Hoşgeldn persom dilini tutamayan hırçın delüü kadıınn
Hehehehh hoşbulduk leydimm napıyosun
Tıkınıyorum sen napıyosunn
Yediğim pizzaları hazmetmeye çalışıyorum bende
Afiyet olsun sen ne tıkınıyosun kız
Cipsss fena yiyorum son günlerde çok canım istiyo yaaa
Annem cipsten başka ne yiyosun ki zaten koca kadın oldun hala çocuk gibisin hee bi düzene sok kendini
O dalgalı saçlarını varya tek tek yolcam senin cımbızla kemiklerin sayılıyodur senin bide yazmış oraya 49 kg diye
persooooooooooo
lady san da tekrar parnak kaldırayım
Sayılmıyo göbüşüm var
Yine iyiyim kııızzz
Yolamazsııınnn saçlarımı kıyamazsın kiii
Niye kuzum niye parnak kaldırıyon bana
persooooooooooo
lady san da tekrar parnak kaldırayım