- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.657
- Konu Sahibi Cardialgia
- #8.101
Yivrimmm ya senin daha hic haberin yok olanlardandelimisin neden açmıyorsunnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yivrimmm ya senin daha hic haberin yok olanlardandelimisin neden açmıyorsunnnnn
Yivrimmm ya senin daha hic haberin yok olanlardan
canım sıkılıyor.. yarın sabah olur mu bana .
Hoşgeldin :)
................
işteyim de ben.. sbaha kadr nöbet.
merhabalar.......
canım sıkılıyor.. yarın sabah olur mu bana .
ne işle meşgulsun :)
ozeci nasılsın
sağlıkçıyım ben.nöbetteyim su anda.24 saat
Olsun hoşgeldin kendini tanıtır mısın bizde kısa bi özet geçeriz tanımış olursun bizi
Allah kolaylık versin canım bizde gecelere kadar buradayız
hoşgeldin ne değişik nikin var
Hımm kedileri çok severim patilerinide ama tırnaklarından çok korktuğum için fazla yaklaşamıyorm. Oyüzden bakımlı manikurlu bi kedi olsa ne güzel olurdu dimi..( yazana kadar banada garip gözükmemişti ama şimdi dışardan bakınca kafası güzel birini görüyorm)
Komik mi nick im..kıs kıs bi gülme varsanki
Komik mi nick im..kıs kıs bi gülme varsanki
Ihı ıhı (tanıtırmısın deyince bi havaya girdim) Hoşbuldum öncelikle. Ben dört aylık evli ev hanımlığına adapte olmaya çalışan ve eşinin mesleği icabı şuan için mardinde ikamet eden aslında bi ankara aşığı ve ankarada yaşamış olan ailesi arkadaşları hemen hemen herşeyi ankara olan aslen ordulu yağlıboya tablo yapan resim sevdalısı yirmisekiz yaşında bir altmışbeş boylarında kırksekiz kilo genç bir kadınım...neden bu kadar ayrıntıya giriyosun derseniz bu siteyi yıllardır takipeden ancak hernedense yeni üye olmuş kk hayranı,buradaki içtenlige samimiyete dostluğa hayran olmuş biri olarak beni herşeyimi tanıyın diye ve bu sıcak ortamda kendimi rahat hissettiğim için böyle ayrıntıya giriyorum..ayrıca biraz geveze olduğum içinde sanırım