- 29 Nisan 2024
- 56
- 28
- 3
- 28
- Konu Sahibi huzurumyavrum
-
Öyle olsa açıklaması olurdu diye düşünüyorum yani ne bileyim annemler sordu vs gibi sadece bayram şekeri ver dedi ay düşününce bile tuhaf oluyorumMisafir çocuğu olabilir, evde misiniz diye kontrol amaçlı yollanan çocuk olabilir
O kısmı kaçırmışım ama yine de normal değil, bayramda bile akşam üzeri şeker toplamıyor çocuklar.Bu saatte değil akşam üstü yazdım ya saat 17 gibiydi
Yok güvenliğimiz sitede zaten benim en büyük sorunum bu burda bu kadar büyük bir sitede nasıl güvenlik olmaz ki kim girip çıkıyo bilmiyoruz gerçektenValla dikkatli olun , kapıyı hemen açmayın, güvenlik yokmu
Ee birazdan periler diyen üyeler çıkar oradan buradan konu sapar kavga çıkar kapanır.Neden ki
Paranormal açıklama bulmaya çalışmayın. Ya sorumsuz ailenin tekinin çocuğu ya da hırsızlık amacıyla kontrole yollandı.Öyle olsa açıklaması olurdu diye düşünüyorum yani ne bileyim annemler sordu vs gibi sadece bayram şekeri ver dedi ay düşününce bile tuhaf oluyorum
Beni de gerdiniz valla gece geceAyy normalde çocukları çok severim ama bu beni korkuttu asla gülmüyor tebessümü geçtim tepkisi bile yok yani
Valla paranormal değilde anormaldi bence de öyle bir gayem yok sadece tuhaf geldi paylaştım sizlerleParanormal açıklama bulmaya çalışmayın. Ya sorumsuz ailenin tekinin çocuğu ya da hırsızlık amacıyla kontrole yollandı.
Allah korusun evde küçücük bebeğim var birde bida kimseye kapıyı da açmayacağım artıkHırsız olabilirler tüm dairelere gidiyorlar emin olun. Geçen de benim kapımı biri çaldı ki güvenlik aramadı asla açmam. Kim o dedim. Şey çıkış kaçıncı kattaydı dedi. Nasıl yani burası çıkış değil dedim. Sonra nerden çıkacağım dedi. -4 dedim gitti ama kuşkulandım, hemen baktım aşşağıya, fotoğrafını çektim bindiği arabanın plakasının neyse güvenliği aradım açmadı 10 dk sonra döndü anlattım plakayı verdim.
Meğer bunlar binanın dışına park etmişler. İçinde beklemişler güvenlik lavaboya gidince hemen içeri girmişler. Normalde güvenlikte 2 kişi olur diğeri nerde Allah bilir.
Neyse yani hırsızlık için geliyorlar. Bunlar da çocuğu yollamış demek.
Özür dilerimm bende gerginliğimi atamadım üstümdenBeni de gerdiniz valla gece gece
Kavga çıkarma gibi bir gayem yokk :)Ee birazdan periler diyen üyeler çıkar oradan buradan konu sapar kavga çıkar kapanır.
Benim de çocuklarım var kapıyı açabilirler diye kilitliyorum. Kilidi açamıyorlar. Ben tanımadığım kimseye asla kapıyı açmam. Kapının arkasından burnumu ağzımı kapatarak konuşurum. İlaç sıkmalar vs neler duyuyoruz. Çocuk da olsa açmam. Siz de açmayın bi daha.Allah korusun evde küçücük bebeğim var birde bida kimseye kapıyı da açmayacağım artık
Ay ben safım sanıyordum meğer enayiymişim ya açmam açmammm korktum iyice vallahiBenim de çocuklarım var kapıyı açabilirler diye kilitliyorum. Kilidi açamıyorlar. Ben tanımadığım kimseye asla kapıyı açmam. Kapının arkasından burnumu ağzımı kapatarak konuşurum. İlaç sıkmalar vs neler duyuyoruz. Çocuk da olsa açmam. Siz de açmayın bi daha.
Bilmiyorum kiZeka özürlü olabilir mi?
Estağfurullah, siz de canınızı sıkmayın, herkese de kapıyı açmayın artık, çocuk dahi olsaÖzür dilerimm bende gerginliğimi atamadım üstümden
Evde yoksunuz diye kapıyı kurcalarsalar ya hırsızsa? Arkasından açmadan seslenin müsait değilim açamam diye bence.Allah korusun evde küçücük bebeğim var birde bida kimseye kapıyı da açmayacağım artık
Ben yazacaktım 3 harfliler diyeEe birazdan periler diyen üyeler çıkar oradan buradan konu sapar kavga çıkar kapanır.
Evet öyle yapacağım kapıyı açmayacağım artık...Estağfurullah, siz de canınızı sıkmayın, herkese de kapıyı açmayın artık, çocuk dahi olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?